Peste 1.000 de joburi disponibile, în weekend, la Târgul de Cariere | Sibiu

Târgul de Cariere, cea mai mare rețea de evenimente de recrutare și employer branding din România și Republica Moldova, revine la Sibiu și aduce candidații față în față cu angajatori din diverse domenii de activitate, precum inginerie, producție, automotive, construcții, IT, marketing, comunicare, servicii & BPO, resurse umane sau telecomunicații.

Târgul de Cariere | Sibiu va avea loc în 29 și 30 martie, la Sala Sporturilor Transilvania, între orele 11-18 (prima zi) și 11-17 (a doua zi).

“Din 2006, Târgul de Cariere pune piața muncii în mișcare și aduce mereu angajatori din diverse domenii de activitate aproape de public, înțelegând, la nivel local și nu numai, nevoile mediului profesional. Indiferent dacă ești în căutarea unui loc de muncă, dorești să iei pulsul mediului profesional, urmărești atragerea de talente în compania ta sau creșterea notorietății brandului de angajator, la Târgul de Cariere faci un pas important spre îndeplinirea obiectivelor tale”, spune Maria Petruța, PR Manager la Târgul de Cariere.

Până în acest moment, la Târgul de Cariere | Sibiu au confirmat prezența peste 20 de companii. Angajatorii care vor lua parte la eveniment sunt în căutare de noi talente și așteaptă să prezinte povestea companiei lor, ofertele de angajare sau oportunitățile profesionale pe care le pun la dispoziție. Printre companiile care vor fi prezente la Târgul de Cariere se numără Vitesco Technologies, Bertrandt, Azets, CON-A, Bearing Point, EXL Service, Bosch, Retrasib, Marquardt sau Harting.

Companiile prezente propun peste 1.000 de locuri de muncă, iar printre rolurile disponibile se află cele de specialiști în relații și suport clienți, consultanți financiari, ingineri, programatori, mecanici, operatori back office, team leaderi, agenți de vânzări, testeri, operatori de producție sau studenți pentru diverse internshipuri.

Școala de Cariere by BCR, turneu de Football Club 24, mini-poligon virtual de antrenament, roboți, quiz-uri și premii

Târgul de Cariere revine la Sibiu nu doar cu joburi, ci și cu o serie de activități conexe. Reprezentanții Școlii de Cariere by BCR vor susține, în a doua zi de eveniment, un workshop de trei ore despre cum îți poți alege și cum te poți pregăti pentru un prim job care contează și care te poate susține în planurile tale. Participanții vor învăța de la profesioniști în domeniu cum să identifice cele mai potrivite joburi pentru ei, ce este important să includă în CV sau ce trebuie să aibă în vedere când se pregătesc pentru un interviu.

Târgul de Cariere va găzdui și un turneu de Football Club 24, cu înscrieri la fața locului. Cei mai buni jucători vor fi premiați de către organizatori. La eveniment vor avea loc și quiz-uri, la care candidații care vor răspunde corect la întrebări vor câștiga premii oferite de companiile participante. Reprezentanții Ministerului Apărării Naționale vor participa la eveniment cu un stand inedit și vor pune la dispoziție un robot mobil, un robot umanoid, un telemetru laser, un mini-poligon virtual de antrenament, ochelari realitate virtuală & augmentată și un sistem de instruire prin simulare VBS 4.

Premii de la Logitech

Logitech se alătură, și la această ediție, evenimentelor Târgul de Cariere, și oferă o serie de premii care vor colora viața angajaților la job (boxe, căști, mouse-uri, tastaturi). Candidații trebuie să participe la sesiunile de quiz și să răspundă corect la întrebările menite să le testeze cunoștințele cu privire la locul de muncă.

Persoanele interesate de un job pot candida și online pentru joburile existente, cu ajutorul unui cont creat înainte, în timpul și după eveniment, pe platforma targuldecariere.ro/sibiu.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share