Pirelli construiește o nouă hală de producție în România

Foto: guv.ro

Dezvoltatorul belgian WDP va investi circa 40 de milioane de euro în construcția unei noi hale de producție la Slatina, pentru Pirelli.

Noul spațiu, în suprafață de 60.000 mp, va permite companiei de anvelope auto să-și extindă capacitatea de producție din România. Noua hală din Slatina va ocupa aproximativ 62.000 mp. Acest proiect se aliniază strategiei de dezvoltare ale celei mai mari și mai importante locații de producție a producătorului italian.

Noua hală va fi construită chiar lângă locația Pirelli existentă din Slatina, în continuarea acesteia. Investițiile pe care Pirelli le-a făcut în ultimii ani au crescut volumul activităților la această locație, astfel că extinderea a devenit o necesitate. Logistica de intrare și ieșire urmează să fie amplasată în secțiunea nouă, unde se va amenaja și un spațiu pentru activități de producție.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

După finalizarea construcției, preconizată în cursul celui de-al treilea trimestru al anului 2020, Pirelli va închiria noua clădire logistică, pe o perioadă de 15 ani.

Articole din aceeași categorie
Total
14
Share