Pizza Hut Dorobanți și-a schimbat “atitudinea”: design urban, industrial și preparate noi în meniu

De săptămâna trecută, Pizza Hut Dorobanți își așteaptă clienții într-un spațiu urban, industrial și modern. Cu o istorie de peste 20 de ani în România, restaurantul a trecut printr-o schimbare totală de atitudine, pentru a deveni un spaţiu potrivit pentru socializare.

Elementele de design utilizate în amenajarea locaţiei reflectă atmosfera relaxată a restaurantelor americane. Cei care vor vizita noul Pizza Hut Dorobanți vor avea parte de o experienţă culinară inedită. Dezvoltat cu ajutorul lui Chef Nico Lontras – bucătar profesionist, recunoscut și apreciat la nivel internațional -, meniul îmbină rețetele consacrate ale restaurantului cu noi preparate, precum salata de pui cu ananas, burgerii, coastele sau taco. Totodată, barul de salată va fi mai mare și va oferi mai multe combinații delicioase și proaspete.

Cei care iubesc desertul american se vor putea bucura acum și de banoffee, brownies sau waffles. Toate acompaniate de un cocktail alcoolic sau non-alcoolic – o altă noutate din meniu. “Modernizarea Pizza Hut Dorobanți a fost un pas natural în evoluția unui restaurant cu o istorie de peste 20 de ani. Am ales un design special, în care toți clienții noștri să se simtă confortabil, care să fie perfect adaptat stilului lor de viață și care să le ilustreze preferințele. Am pregătit noutăți și la nivel de meniu, pentru că oamenii care ne trec pragul au gusturi diferite și așteptări pe măsură, iar noi ne dorim să le satisfacem întotdeauna cerințele”, declară Monica Eftimie, Chief Marketing Officer Pizza Hut România.

Odată cu redeschiderea celui mai modern restaurant Pizza Hut, a fost lansat și contul de Instagram asociat, instagram.com/pizzahutromania/, care va veni în completarea comunicării din social media cu o nouă direcție de conținut vizual. Sphera Franchise Group este cel mai mare grup de restaurante din România şi deţine companiile care operează în sistem de masterfranciză brandurile KFC, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery şi Taco Bell. Pizza Hut a intrat pe piaţa din România în 1994, odată cu deschiderea primei locaţii din Calea Dorobanţilor, iar acum deţine 21 de restaurante la nivel de reţea.

Ai auzit? Pizza Hut Dorobanti s-a transformat in #NoulPizzaHut #Dorobanti: design urban, industrial si fresh + un meniu…

Posted by Pizza Hut on 15 Septembrie 2017

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share