Computer Generated Solutions (CGS), lider global în servicii de outsourcing, aplicații software și soluții de învățare bazate pe AR/VR, l-a numit pe Vladimir Sterescu în poziția de președinte al diviziei globale de outsourcing.
Vladimir Sterescu devine primul român care accede la o poziție de top în structura de conducere globală a CGS. Este singurul antreprenor român care a reușit să-și vândă afacerea către o companie internațională de anvergură și să avanseze în structura sa de conducere globală.
În noul său rol, va coordona echipele globale ale diviziei, care numără peste 8.000 de angajați în țări precum SUA, Chile, Columbia, România, Israel și India, și va raporta direct către Phil Friedman, fondator și președinte CGS. „Expertiza vastă a lui Vlad și abordările sale inovatoare în sprijinul succesului clienților îl fac liderul ideal pentru divizia noastră de outsourcing, Următorii ani vor aduce transformări majore în experiența clienților, pe măsură ce îmbrățișează AI și alte tehnologii avansate”, declară Phil Friedman.
- „Giganții” tech IBM și Amazon Web Services deschid un laborator de inovare în București
- Încep recrutările pentru Paști. Peste 15.000 de joburi în retail, turism, industria alimentară sau entertainment, postate pe eJobs, în ultima lună. Salariul mediu propus: 3.500-5.000 de lei
- Ministrul Muncii: Piața forței de muncă are cea mai mare dinamică din istorie
Expansiune la nivel global
„Transformările recente ne deschid noi orizonturi pentru expansiunea internațională. Avem planuri de intrare pe verticale și industrii noi, dar și de extindere pe orizontală în sectoarele unde avem o prezență solidă. Vom investi în consolidarea parteneriatelor existente și în crearea unor noi colaborări strategice. Adoptarea tehnologiilor emergente, în special soluțiile bazate pe AI, va avea un rol esențial în redefinirea mixului dintre excelența în experiența oferită clienților și eficiența operațională.
Ne angajăm să creștem valoarea pe care o aducem partenerilor noștri, să dezvoltăm competențe noi în regiunile în care suntem prezenți, dar unde potențialul nu e încă pe deplin atins. Ne propunem și să le oferim coechipierilor noștri oportunități unice de dezvoltare la nivel internațional și să păstrăm CGS în avangarda companiilor care accelerează cariere și schimbă vieți”, spune Vladimir Sterescu.
De la antreprenor român la lider global
În 2003, într-un moment în care România nu figura pe harta globală a outsourcingului, Vladimir Sterescu a fondat EasyCall, una dintre primele companii de call-center din România. Trei ani mai târziu, și-a vândut compania către CGS, dar a rămas la conducerea operațiunilor locale, iar mai apoi a devenit vicepreședinte EMEA (Europa, Orientul Mijlociu și Africa).
În ultimii 21 de ani, a transformat România într-un hub regional de outsourcing. Sub conducerea sa, CGS România a crescut exponențial și a deschis șapte centre operaționale, în București, Brașov, Sibiu, Târgu Jiu, Miercurea Ciuc, Constanța și Galați. A contribuit la poziționarea CGS ca unul dintre cei mai mari angajatori din țară, cu peste 4.000 de angajați. CGS România a devenit și un hub important pentru livrarea de servicii de externalizare a proceselor de business (BPO) pentru clienți din telecomunicații, tehnologie, finanțe ori retail.
Cristian Berdilă va prelua operațiunile din România
Noul vicepreședinte al Operațiunilor pentru România este Cristian Berdilă. Acesta va coordona avansul operațional al companiei și va consolida rolul CGS România ca partener pentru clienții din IT, telecomunicații, bancar și retail.
Cristian Berdilă și-a început cariera la CGS în 2005, ca agent de call-center, și a lucrat pentru clienți din SUA. De-a lungul carierei sale, a coordonat strategii operaționale pentru șase centre din România, cu peste 4.000 de profesioniști, și a oferit servicii de outsourcing axate pe suport clienți, asistență tehnică, relații cu clienții și telemarketing.
DESPRE CGS
De peste 40 de ani, ajută întreprinderile globale, companiile regionale și agențiile guvernamentale să-și atingă performanțele de vârf prin aplicații de business, învățare corporativă și servicii de outsourcing. Cu sediul central în New York, are birouri în America de Nord, America de Sud, Europa, Orientul Mijlociu și Asia.