Prințul Charles oferă 50 de burse pentru foștii militari români care vor să înceapă o afacere

Fundația Prințul de Wales oferă 50 de burse pentru două serii de training-uri de antreprenoriat la Universitatea Babeș-Bolyai (UBB) din Cluj-Napoca.

Foști militari din Armata Română și tineri care trăiesc în mediul rural sau doresc să dezvolte o afacere în mediul rural au participat, în noiembrie,  la un training intensiv de antreprenoriat, coordonat de Centrul de Formare Continuă, Învățământ la Distanță și cu Frecvență Redusă al UBB. “Training-ul este foarte util și pentru cei care au nevoie să-și consolideze abilitățile de management, de marketing sau de implementare de strategii, fiindcă implică formatori cu experiență în educația adulților”, afirmă inițiatorii programului.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Proiectul-pilot este rezultatul colaborării dintre Fundația Prințul de Wales și Universitatea Babeș-Bolyai. Potrivit conducerii instituției, UBB are dezvoltate toate cele trei misiuni principale: generarea de cunoaștere (prin cercetare), diseminarea cunoașterii (prin educație – predare/ învățare) și utilizarea cunoașterii (prin transfer inovator și outreach), recunoscute ca atare și în clasamentele internaționale ale universităților, unde UBB ocupă primul loc din țară.

Detalii suplimentare pot fi obținute de la Centrul de Formare Continuă, Învățământ la Distanță și cu Frecvență Redusă, din cadrul UBB. Data limită pentru înscrieri este 18 ianuarie.

Articolul anterior

Specialiștii în securitate cibernetică de la Cyber Smart Defence deschid birouri în Dubai și SUA

Articolul următor

Vocea forței de muncă în Europa: Care sunt așteptările angajaților și cum se pot adapta angajatorii noilor tendințe ale forței de muncă

Articole din aceeași categorie
Total
1
Share