Banner

Psihoterapeutul Diana Vasile lansează Addezia, o companie care oferă soluții personalizate de sănătate mintală și emoțională pentru organizații

Diana Vasile, unul dintre cei mai cunoscuți psihoterapeuți din România, alături de specialiști din Institutul pentru Studiul și Tratamentul Traumei (ISTT), lansează Addezia, companie care oferă servicii de sănătate mintală și emoțională dedicate segmentului corporate.

Addezia a apărut ca un răspuns pentru nevoia tot mai mare a companiilor de a forma medii de lucru sănătoase, care să contribuie semnificativ la performanța organizațională.

“Prioritizarea sănătății angajaților este o tendință globală care a luat amploare și în România, mai ales în ultimii ani. Prin serviciile Addezia, contribuim la eforturile companiilor de a-și atinge obiectivele de performanță, prin creșterea calității relației dintre angajați, și de a produce o schimbare pozitivă în viața profesională și personală a fiecărui membru al echipei”, spune Diana Vasile, co-fondator Addezia.

Odată cu pandemia și efectele sale, companiile au devenit tot mai conștiente de nevoia de a prioritiza sănătatea mintală a angajaților. Conform unui studiu realizat de McKinsey, în 2022, în 15 țări, circa 60 la sută dintre angajați au experimentat cel puțin o provocare de ordin mintal la un moment dat în viața lor. Pentru lideri, acest lucru înseamnă că cei mai mulți dintre angajații lor sunt afectați direct sau indirect de provocări legate de sănătatea mintală. Persoanele afectate de aceste provocări nu pot fi excluse sau tratate izolat de forța de muncă; ele reprezintă forța de muncă.

Addezia își propune să sprijine companiile în a crea un mediu de lucru sănătos prin îmbunătățirea sănătății mintale și emoționale ale tuturor angajaților, cu scopul de a avea echipe productive, creative și rezultate de business mai bune. Echipa sa este alcătuită din Diana Vasile, președinte și unul dintre cei mai importanți experți în psihologie și psihotraumatologie din România, Adriana Gontariu, psiholog, cu experiență de peste 25 de ani în resurse umane, și Adina Hellen Stanca, manager ISTT și psihoterapeut.

Echipa Addezia: Adriana Gontariu, Diana Vasile și Adina Hellen Stanca.

“Conform experienței noastre, întărite de studii, siguranța psihologică este ingredientul pentru performanță, inovare și creativitate la locul de muncă. Este responsabilitatea companiilor de a forma medii sănătoase de lucru și de a adresa nevoile psihologice ale angajaților, iar Addezia le este alături în tot acest proces, prin intervenții potrivite”, spune Adriana Gontariu, General Manager Addezia.

Serviciile oferite de Addezia sunt bazate pe concepte validate științific și abordează:

  • Siguranța psihologică – principalul indicator al unui mediu de lucru sănătos, care influențează semnificativ modul în care membrii echipei învață, lucrează și obțin performanță împreună. Folosind metodologia dezvoltată de Amy Edmondson, profesor la Harvard Business School, companiile pot măsura nivelul de siguranță psihologică resimțit de echipe. Cu ajutorul specialiștilor Addezia, pot construi un plan de acțiune cu soluții pentru dezvoltarea abilităților care stimulează inovarea și progresul, adică un mediu de lucru sănătos.
  • Sănătatea mintală și emoțională la locul de muncă – workshop-uri, training-uri, intervenții ce vizează conștientizarea sănătății mintale și emoționale, reducerea stigmei, dezvoltarea de abilități pentru gestionarea provocărilor și soluții pentru abordarea comportamentelor toxice și creșterea rezilienței. 

DESPRE ADDEZIA

Fondată de profesioniști ai ISTT, cea mai importantă instituție în domeniul psihologiei și psihoterapiei traumei din România, susține companiile în a crea medii de lucru sănătoase prin soluții personalizate, pentru a îmbunătăți sănătatea mintală și emoțională a tuturor angajaților, cu scopul de a avea echipe productive, creative și rezultate de business mai bune.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share