Public Affairs Solutions are un nou Senior Advisor

Margareta Mucibabici preia rolul de Senior Advisor la Public Affairs Solutions, una dintre firmele de top în domeniul “public affairs”.

Înainte de a se alătura echipei Public Affairs Solutions, Margareta Mucibabici a fost director de Public Affairs și Impact Social la UiPath, unde s-a concentrat pe diversele probleme de politică publică legate de automatizare și inteligență artificială, transformare digitală, viitorul muncii și competentele digitale. A coordonat proiecte și campanii la nivel național, european și mondial.

A colaborat cu think-tank-uri și organizații non-guvernamentale și a deținut roluri de lider în camere de comerț și industrie, printre care cel de vicepreședinte al Comitetului de Economie Digitală la AmCham Romania. Înainte de a-și începe cariera în domeniul afacerilor publice, a activat ca avocat specializat în domeniul bancar și financiar, concurență și drepturile consumatorilor. A oferit consultanță în legătură cu tranzacții de privatizare a companiilor deținute de stat și a asistat instituțiile financiare în procesul de implementare a unor proiecte internaționale de finanțare și achiziții.

“Margareta aduce la masa noastră abilități deosebite de leadership și expunere internațională. Prin completarea echipei noastre într-un moment important, în care începem să desfășurăm campanii de public affairs în alte țări din regiune, suntem siguri că va aduce o valoare adăugată activității noastre. Am avut ocazia să lucrăm și în trecut, în perioada în care făceam parte din grupul american de avocatură și consultanță McGuireWoods. Este o revenire binevenită, care urmează direcției strategice de a ne consolida echipa cu specialiști în afaceri publice de cel mai înalt nivel profesional”, spune Codrin Scutaru, Chief Executive Officer la Public Affairs Solutions.

DESPRE PUBLIC AFFAIRS SOLUTIONS

Este o companie de referință pe piața din România, specializată în afaceri publice și relații guvernamentale. A fost fondată în 2007, inițial sub numele de McGuireWoods România, filială a uneia dintre cele mai importante companii de advocacy din SUA, McGuireWoods LLC, companie de advocacy situată în top 20 al firmelor de relații guvernamentale din Washington, DC și inclusă în clasamentul Influence 50 al The National Law Journal.

Cu o echipă de experți recunoscuți în domeniu, Public Affairs Solutions oferă suport strategic clienților săi prin furnizarea unei înțelegeri ample a mediului instituțional și contribuie la dezvoltarea unui dialog constructiv și deschis cu sectorul public. Portofoliul său cuprinde peste 130 de clienți dintr-o gamă largă de domenii de activitate, precum servicii bancare și financiare, asigurări, agroindustrie, IT&C, industria alimentară, industria farma, energie, construcții și dezvoltare imobiliară, producția și importul de automobile și sectorul ONG.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share