Banner

Generix Group Romania, unul dintre cei mai dinamici angajatori din Cluj, promovează calitatea vieții la locul de muncă

Într-o lume în care dinamica pieței muncii și așteptările angajaților evoluează rapid, Generix Group România – filiala locală a Generix Group, un lider SaaS în lanțul de aprovizionare, prezent în 60 de țări – pune accent pe un aspect esențial al vieții profesionale: calitatea vieții la locul de muncă.

Între 18 septembrie și 1 octombrie, Generix Group a organizat un eveniment special la nivel de grup, pentru a încuraja și pentru a promova un program de lucru sănătos la birou. Fiecare filială și-a stabilit propriul calendar de evenimente, cu activități și workshop-uri gândite să stimuleze angajații și să le ofere o perspectivă nouă în acest sens.

În Cluj-Napoca, prin platforma Kiplin, Generix a creat echipe, a lansat provocarea “Călătoria spre cele 7 minuni ale lumii”, iar colegii au concurat pentru a înregistra numărul maxim de pași, într-un joc interactiv. O astfel de activitate a oferit o oportunitate excelentă pentru colegi să se unească într-un scop comun, promovând mișcarea și sănătatea.

Reprezentantul SSM (Securitatea și Sănătatea în Muncă) a oferit sfaturi și a subliniat importanța adoptării unui stil de viață sănătos și în timpul orelor de muncă. De exemplu, angajații sunt încurajați să folosească birourile special amenajate cu banda de mers și masa reglabilă, care permit mișcarea și realizarea task-urilor în același timp.

De-a lungul celor două săptămâni, angajații Generix Group au avut parte de un “meniu” special, ce a inclus inclus Luxury Spa – masaj cervical la birou și Salad Day.

Învățarea continuă este esențială pentru dezvoltare, astfel că Generix Group a pus la dispoziția angajaților o serie de podcast-uri. Aceste materiale audio acoperă diverse subiecte, de la dezvoltare personală la ultimele tendințe în tehnologie și business.

Calitatea vieții la locul de muncă este dată și de calitatea relațiilor dintre colegi și echipe. E nevoie să mai ieșim uneori dim mediul de lucru și să ne cunoaștem mai bine ca indivizi. Un team-building în natură la Pensiunea Poiana Verde din Albac, cu activități și jocuri de echipă, foc de tabără, plimbări pe munte, nu doar că a consolidat echipa, dar a permis și crearea de conexiuni, amintiri și experiențe.

Cine este Generix Group

Peste 6.000 de companii din întreaga lume utilizează soluțiile Generix Group. Cei peste 800 de angajați ai companiei oferă zilnic asistență pentru clienți, dintr-o gamă largă de sectoare – de la bunuri de consum, bunuri de lux, comerț cu amănuntul, la aeronautică și industria auto -, pentru gestionarea fără bătăi de cap a comenzilor clienților, de la actul de cumpărare până la livrarea finală. În portofoliul Generix Group apar clienți precum Carrefour, Danone, FM Logistic, Fnac-Darty, Domino’s Pizza, Essilor sau Ferrero.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share