SAP lansează InnovMatch, competiția dedicată startup-urilor din Europa Centrală și de Est

Proiectul susținut de SAP.io și Techstars este o competiție deschisă startup-urilor, scaleup-urilor, dezvoltatorilor și antreprenorilor IT din Europa Centrală și de Est (CEE), care au ocazia de a concura și de a dezvolta pe platforma SAP Cloud Platform (SCP) soluții pentru probleme reale de business ale companiilor partenere înscrise în program.

În cei doi ani de când a fost lansat, proiectul InnovMatch a adunat peste 60 de aplicații ce s-au transformat ulterior în veritabile produse de business. În acest an, cinci companii din industrii diferite, din România, Polonia, Slovacia, Slovenia și Croația, vor prezenta propriile provocări de business și invită comunitatea de antreprenori IT&C să vină cu soluții pentru a le rezolva prin dezvoltarea de aplicații inovatoare cu ajutorul SAP Cloud Platform (SCP). Companiile partenere din acest an sunt Selgros (România), Eurocash (Polonia), GoodAI (Slovacia), Sportina (Slovenia) și Atlantic Grupa (Croația). “Cooperarea și co-inovarea sunt principiile ce stau la baza succesului în economia digitală. Sunt convins că împreună cu clienții noștri, cu tehnologia SAP de ultimă generație și puterea inovativă a ecosistemului de startup-uri din Europa Centrală și de Est, putem construi soluții de business cu adevărat revoluționare”, declară Simon Kaluža, Managing Director al SAP CEE.

Cine poate participa?

Competiția InnovMatch este dedicată startup-urilor, scaleup-urilor, dezvoltatorilor și antreprenorilor IT ce activează în domeniile Big Data, predictive sau real-time analytics, IoT, machine learning, dar nu se limitează la acestea. Participanții vor avea la dispoziție toate informațiile și instrumentele necesare pentru a devolta și proiecta propriile idei într-o soluție reală de business. Proiectul InnovMatch oferă 15.000 de euro pentru a premia cele mai inovative trei soluții de business, în cadrul evenimentului regional de pitching. Marele câștigător va fi invitat la Berlin, pentru a descoperi ecosistemul de startup-uri și inovatori susținut de SAP.io și Techstars.

Condiții de înscriere în competiție

Participanții sunt invitați să aplice pentru una sau mai multe dintre cele cinci provocări ale companiilor partenere SAP înscrise în competiție sau își pot prezenta propria soluție de business, prin trimiterea unui clip video în care produsul/soluția este detaliată. Toate provocările de business sunt prezentate pe pagina competiției. Aplicațiile participanților vor fi evaluate în mai multe etape.

Cei care vor aplica pentru a dezvolta soluții pentru companiile înscrise în competiție vor fi evaluați de un juriu format dintr-un reprezentat al companiei partenere și un specialist SAP. Câștigătorul acestei etape va beneficia de acces gratuit în platforma SAP Cloud Platform, timp de un an, și se va califica pentru a-și prezenta soluția în cadrul evenimentului regional de pitching. Cei care vor trimite propriile idei de soluții de business vor fi evaluați de reprezentanți SAP, iar finaliștii vor fi invitați la evenimentul regional de pitching.

În cadrul evenimentului regional, reprezentanții SAP, SAP.io și Techstars vor evalua cea mai bună aplicație dezvoltată pe SAP Cloud Platform, ce soluționează o problemă de business. Marele câștigător va beneficia de un premiu în bani și o excursie la Berlin. Înscrierile sunt așteptate aici.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share