Schaeffler România: Primul loc în TOP 10 cei mai apreciați angajatori + TOP 10 branduri industriale din Brașov, în 2023  

Compania Schaeffler România a obținut Locul 1 în două categorii importante, în clasamentul realizat de revista fwdBV și publicat luna trecută.

Schaeffler apare pe primul loc în TOP 10 Branduri Industriale și TOP 10 Cei Mai Apreciați Angajatori din Brașov, în 2023.

“Această performanță ne consolidează poziția de lideri în industrie și reprezintă o pledoarie pentru angajamentul deosebit față de echipă de excepție de la Brașov și față de comunitatea locală. Schaeffler Romania se angajează să rămână un partener de încredere pentru comunitatea brașoveană și să continue să contribuie la creșterea calității vieții și a economiei locale”, transmit reprezentanții companiei.

Între 15 octombrie și 15 noiembrie 2023, fwdBV a inițiat un studiu amplu și a oferit comunității brașovene oportunitatea să-și exprime opinia și să susțină brandurile preferate. Prin voturile exprimate online, au fost evidențiate nu doar cifrele sau indicatorii comerciali, ci și încrederea și emoțiile legate de fiecare brand. Studiul nu este o simplă analiză de notorietate și atractivitate, ci un instrument important de recunoaștere a brandurilor locale emblematice.

Schaeffler România a ocupat mereu locuri fruntașe în clasamentele fwdBV:

  • 2022: Loc 1 TOP 10 Branduri Industriale și TOP 10 Cei Mai Apreciați Angajatori
  • 2021: Loc 1 TOP 20 cele mai cunoscute Branduri Industriale
  • 2020: Loc 1 TOP 100 branduri brașovene
  • 2019: Loc 1 TOP 10 Cei Mai Apreciați Angajatori
  • 2018: Loc 1 TOP 20 cele mai cunoscute Branduri Industriale
  • 2017: Loc 1 TOP 10 Branduri Industriale
Sursa: fwdBV

DESPRE GRUPUL SCHAEFFLER

De peste 75 de ani, promovează inovații și soluții remarcabile în domeniul motion technology. Ca Motion Technology Company, produce componente și sisteme de înaltă precizie pentru aplicații de transmisie și șasiuri, precum și soluții de rulmenți și rulmenți cu alunecare, pentru un număr mare de aplicații industriale. Cu circa 84.000 de angajați, este una dintre cele mai mari companii de familie din lume. Cu peste 1.250 de cereri de brevet în 2022, este a patra cea mai inovatoare companie din Germania, conform DPMA (Oficiul German de Brevete și Mărci).

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share