Banner

JYSK, în Top 3 angajatori din România, în singurul clasament bazat pe opiniile angajaților

Retailerul scandinav de mobilier este pe podium în Top angajatori 2022, clasament realizat de Undelucram.ro, cea mai mare comunitate online a angajaților din România.

În urma voturilor utilizatorilor platformei, JYSK România a fost desemnată, dintre cei peste 5.000 de angajatori evaluați, pe locul 3 în topul general, după MassMutual și Nobel, și pe primul loc în categoria retail non-alimentar, înaintea companiilor Decathlon, Dedeman, Altex și dm drogerie markt.

“Acest rezultat ne bucură nespus, dar ne și obligă în continuare să ne ținem promisiunile față de colegii noștri, să le depășim așteptările, să le fim alături în carierele lor profesionale. Mulțumesc fiecărui coleg dintre cei peste 1.000 pentru tot ce face zi de zi – nu am fi putut obține un asemenea rezultat fantastic fără implicarea și devotamentul fiecăruia dintre ei”, spune Alex Bratu, Country Manager JYSK România, Bulgaria și Turcia.

Top Angajatori este un clasament anual, bazat pe evaluările a mii de angajați, care transmit în mod anonim feedback-ul lor pe platformă. De altfel, este singurul clasament din România care se bazează pe opiniile angajaților și nu pe imaginea publică a companiilor. Poziția în top este stabilită în funcție de nota generală (70 la sută) și nota pentru alte cinci criterii (fiecare cu un procent de șase la sută) considerate importante de angajați: oportunități de avansare; pachet salarial; timp la birou vs. timp liber; management; proceduri și valori.

JYSK are acum peste 3.200 de magazine în 48 de țări. Primul magazin JYSK din România a fost deschis în 2007, la Oradea, iar în acest moment JYSK are aici 128 de magazine și peste 1.100 de angajați.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share