Serviciul de livrări pe scuter Urban Logistics angajează 250 de oameni, în 2021

Anul acesta, Urban Logistic a cunoscut o majorare de 250 la sută a cifrei de afaceri și și-a mărit echipa la 68 de angajați de la 27, în 2019.

Datorită creșterii înregistrate în acest an și accentuării nevoii de livrări, Urban Logistic semnează acum parteneriate noi, cu diferite branduri, precum supermarketurile Mega Image. Urban Logistic a prins contur la începutul anului trecut, când a achiziționat primele 35 de scutere, iar în iunie a dat startul serviciilor de livrare last-mile. În timpul pandemiei, datorită numărului mare de solicitări de pe piață, Urban logistic și-a dublat cifra de afaceri și au achiziționat încă 30 de scutere.

“Cea mai mare schimbare pe care o vedem este creșterea vânzărilor online și faptul că așteptările consumatorului final sunt o livrare mai rapidă și mai bună. Putem face asta pentru ei, deoarece operăm numai pe scutere (cu excepția perioadelor în care condițiile meteo nu ne sunt favorabile: zăpadă sau gheață), astfel încât să putem depăși timpul de livrare la 98 la sută din livrări. Afacerea online va crește doar pe măsură ce putem livra orice se potrivește în cutia scuterului nostru, în decurs de o oră, în București”, declară  Lars Lund, principalul acționar al Urban Logistic și ex-Country Manager Kika România, Croația & Serbia.

Credem că te-ar interesa și: Spune-mi ce ai făcut de COVID-19, ca să-ți spun ce fel de angajator ești

În următoarele luni din 2020, conducerea companiei așteaptă o creștere a volumului de livrări și a numărului de angajați, dar și o creștere a cifrei de afaceri cu 350 la sută. De la începutul pandemiei, Urban Logistic a propus peste 100 de oportunități de angajare pentru șoferi livratori pe scuter. “Vrem să ne asigurăm că oamenii pe care îi aducem în echipă împărtășesc valorile noastre și dorim să oferim clientului cel mai bun serviciu. Ne concentrăm pe onestitate, integritate și pasiune pentru viață, și am găsit mulți oameni cu aceste calități. Avem un obiectiv de 80 la sută promovare internă, iar acest lucru înseamnă că oferim noi locuri de muncă, pe măsură ce creștem”, spune Oana Pîrvu, COO Urban Logistic.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Serviciul de livrări Urban Logistic a fost înființat la începutul anului 2019. Compania dispune acum de peste 95 de scutere și mai mult de 60 de șoferi, care efectuează, în medie, până la 500 de comenzi pe zi.

Articolul anterior

Optimism: Angajații români cred că firmele pentru care lucrează sunt mai bine pregătite decât în criza din 2008

Articolul următor

Black Friday în pandemie: Munca de acasă îi obligă pe români să comande mai ales electrocasnice și echipamente IT și de birou

Articole din aceeași categorie
Total
15
Share