Sibiu: Peste 30 de companii fac recrutări la Târgul de Cariere, luna aceasta

Cele mai active companii de pe piață, aflate în căutarea de personal din categoria entry-level, mid-level și senior, sunt prezente, în 19 martie și 20 martie, la Târgul de Cariere Sibiu.

STC, Continental, Faurecia, Hornbach, Bosch Automotive, EON, Bertrandt, Swoboda, Kuka, Agile Freaks, Odu Rom Manufacturing, Azets, CGS, Leroy Merlin sau IFM sunt câteva din firmele care își vor prezenta ofertele de muncă. Peste 1.000 de locuri de muncă, din domeniile Automotive, Inginerie, Resurse Umane, Contabilitate, Producție Tehnică sau Consultanță, sunt puse la dispoziția persoanelor interesate de un job.

Noutatea acestei ediții o reprezintă introducerea zonei de gaming, destinată pasionaților de jocuri pe calculator. Aici se vor desfășura competiții de League of Legends, pe tot parcursul evenimentului, iar înscrierea și participarea sunt gratuite.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Și în acest sezon, recrutarea este efectuată într-un mod inteligent, prin intermediul unei aplicației prezentate în parteneriat cu eJobs România. Cei interesați de participarea la eveniment sunt sfătuiți să-și instaleze aplicația eJobs pe telefonul mobil și să vină pregătiți cu CV-ul gata întocmit în aplicație. În câteva clipe, CV-ul lor este tipărit sub forma unui QR code, care ulterior va fi scanat de companiile prezente la Târgul de Cariere Sibiu.

“Încă un sezon de recrutări pentru Târgul de Cariere, cu și mai multe oportunități profesionale. Ne bucurăm să revenim la Sibiu cu locuri de muncă din domenii de activitate atât de diverse, pentru oamenii care sunt în căutarea unui job sau vor să și-l schimbe. Suntem încrezători în șansele de angajare ale fiecărui participant la eveniment”, declară Alina Agafiței, PR Manager Târgul de Cariere.

La această ediție, organizatorii se așteaptă să participe peste 2.000 de candidați. Târgul de Cariere Sibiu are loc între orele 11-19, la Hotel Ramada. Mai multe detalii despre firmele participante și locurile de muncă disponibile pot fi găsite aici.

Articolul anterior

Americanii vor avea nevoie de vize pentru a intra în Europa, din 2021

Articolul următor

"Portretul-robot" al femeii de afaceri din România: 42 de ani, inteligentă, educată, interesată de business în retail și înfrumusețare

Articole din aceeași categorie
Total
1
Share