Posturi “de cinci stele” în spitalele și clinicile din România

Procesul de recrutare este unul anevoios pentru spitalele și clinicile din România, care caută personal medical bine pregătit. Pentru o parte din ele, găsirea candidaților devine mult mai ușoară prin intermediul Târgurilor de Job-uri Careers in White, care oferă unităților medicale din România șansa să întâlnească sute de candidați potriviți pentru posturile vacante.

Prin intermediul târgurilor de job-uri, Careers in White aduce față în față reprezentanți ai clinicilor și spitalelor din România și din toată Europa, cu profesioniști din domeniul medical, astfel încât să se creeze cadrul ideal pentru identificarea candidaților potriviți pentru posturile vacante. Medicii și asistenții medicali aflați la început de carieră, dar și cei dornici de noi provocări, au șansa să aplice pentru locurile de muncă disponibile în România. Cu toate că medicii români sunt extrem de căutați în străinătate, clinicile și spitalele din România vin cu oferte foarte bune pentru personalul medical. Unele dintre ele au introdus și programe de relocare, asigură transportul și suportul finaciar pentru chirie și întreținere, dar și participarea la cursuri de perfecționare profesională.

Atât clinicile private, cât și spitalele de stat din România sunt hotărâte să ofere pacienților condiții asemenea celor din vestul Europei, iar personalul medical are, de multe ori, ocazia să lucreze într-un colectiv tânăr, dinamic, aflat într-o continuă perfecționare profesională și dorință de afirmare. Spre exemplu, oferte foarte bune de locuri de muncă vin din partea Spitalului Sanconfind Poiana Câmpina, rezultatul unei investiții de peste 22 de milioane de euro, care s-a deschis în aprilie 2015 și a devenit cel mai mare spital din județul Prahova. Prima structură a acestei unități medicale, care a fost dată în funcțiune, este Baza de Tratament și Recuperare Medicală, ce a fost utilată cu echipamente tehnologice de ultimă generație, achiziționate de la cei mai buni producători din domeniu.

De asemenea, Medicover oferă o gamă variată de beneficii cadrelor medicale care doresc să se alăture echipei sale. Medicii care lucrează în echipa Medicover au șansa de a oferi servicii medicale la standarde internaționale, beneficiază de acces la programe personalizate de training, au la îndemână dotări tehnice și echipamente de cea mai bună calitate și, mai mult decât atât, beneficiază de un program flexibil, în ture. Când vine vorba de ofertele pe care le-au pregătit pentru personalul medical prezent la târgurile de job-uri, atât clinicile private, cât și spitalele de stat, încearcă să ofere din ce în ce mai multe beneficii pentru profesioniștii care doresc să li se alăture. Spitalul Municipal Vatra Dornei, Spitalul Județean de Urgență Buzău, dar și Spitalul Județean Călărași, vin cu zeci de oferte de muncă pentru medicii și asistenții medicali care își doresc să profeseze în România și au o gamă foarte largă de specializări disponibile.

Reprezentanții clinicilor și spitalelor de stat și private din Romania vor fi prezenți cu o mulțime de oferte de locuri de muncă la târgurile din București (29 octombrie / Sala Palatului – Str. Ion Câmpineanu, Nr. 28), Târgu Mureș (5 noiembrie / Hotel Grand – Piața Victoriei) și Cluj-Napoca (6 noiembrie / Casa de Cultură a Studenților – Piața Lucian Blaga, Nr. 1-3). Participarea la târg este gratuită, iar candidații sunt sfătuiți să se prezinte cu un CV care să ateste experiența lor de până acum. Mai multe informații despre târgurile de joburi și recrutorii prezenți puteți găsi pe careersinwhite.com.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share