T-Me Studios vrea să cucerească Silicon Valley

Companie dezvoltatoare de aplicații mobile, cu sediul în București, T-Me Studios a fost selectată pentru a participa la programul Startup Europe Comes to Silicon Valley (SEC2SV), organizat de Mind the Bridge și EIT Digital.

Programul SEC2SV facilitează, pentru startup-uri de top din Europa, accesul la personalități, fonduri și companii din America, în vederea extinderii în SUA și a colaborării cu jucători importanți de pe piața americană. T-Me Studios este singurul startup din România, selectat să participe la programul ce va dura o săptămână, din 12 septembrie, și va trimite managerii generali ai celor mai promițătoare startup-uri tech din Europa în Silicon Valley. „15 scaleup-uri au fost selectate pentru a reprezenta Europa în acest program, în baza propunerilor primite de la organizații partenere, bazate în Silicon Valley, care se concentrează pe anumite zone sau țări din UE”, anunță organizatorii pe EITdigital.eu.

Cofondatorii T-Me Studios, Laurențiu Victor Bălașa și Matei Pavel, vor avea un început de toamnă aglomerat. Ei pregătesc lansarea a două aplicații noi, pe piața internațională și, respectiv, pentru prima oară în istoria companiei, pe piața locală. În acest context, vestea participării la SEC2SV îi bucură, fiindcă le oferă ocazia să valideze MVP-urile în fața greilor industriei tech, dar și să stabilească întâlniri cu partenerii americani cu care colaborează deja. T-Me Studios se va afla în compania unor startup-uri europene precum Meniga, din Marea Britanie, sau Shopfully, din Italia. Unul dintre criteriile pentru selecția participanților a fost o creștere mai mare de 20 la sută de la an la an, ca venit sau număr de angajați. T-Me Studios este printre puținele startup-uri participante la SEC2SV care nu au ridicat capital de la data înființării sale și până în prezent.

DESPRE T-ME STUDIOS

Este o companie internațională, fondată în România la finalul lui 2013, care dezvoltă aplicații de mobil. Este un publisher prolific pe Google Play, cu mai mult de 6.000 de aplicații publicate până în prezent și zeci de milioane de useri în aplicațiile din portofoliu.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share