TE Connectivity, în topul celor mai buni 100 de inovatori globali

Compania TE Connectivity, lider mondial în domeniul conectivității și al senzorilor, a fost recunoscută pentru al 11-lea an consecutiv de Clarivate drept unul dintre cei mai buni 100 de inovatori globali.

Raportul anual al Clarivate, lider global în furnizarea de informații și perspective de încredere pentru a accelera ritmul inovării, recunoaște organizațiile care demonstrează o excelență constantă în materie de inovare și care se află în vârful ecosistemului global de inovare.

Clarivate utilizează tehnici informatice ce vizează excelența în inovare, pentru a compara zeci de milioane de idei, pe mii de baze de referință, prin miliarde de calcule, pentru a descoperi cei 100 de inovatori aflați în top. “Inovarea este una dintre cele patru valori fundamentale ale companiei noastre și se află în centrul a tot ce facem. Am lucrat din greu pentru a crea un mediu în care toți angajații sunt încurajați să caute soluții inovatoare la cele mai dificile provocări ale clienților noștri, în timp ce co-creăm tehnologia care va permite un viitor mai sigur, durabil, productiv și conectat”, declară directorul general al TE Connectivity, Terrence Curtin.

Inginerii și inventatorii TE au obținut sau au depus cereri pentru peste 15.000 de brevete, de-a lungul istoriei companiei. Ele permit vehicule electrice și autonome, centre de date mai rapide, fabrici mai inteligente, energie mai curată și dispozitive medicale care salvează vieți.

TE Connectivity deține, din 2018, o fabrică în Timișoara, unde produce senzori pentru multiple industrii globale. Echipa de aici lucrează acum la proiecte noi, prin care va dubla cifra de afaceri până în 2023. În același timp, centrul de dezvoltare din Timișoara va facilita colaborarea între departamentele de producție și dezvoltare-cercetare.

DESPRE TE CONNECTIVITY

Este un lider global în domeniul tehnologiei industriale, care creează un viitor mai sigur, durabil, productiv și conectat. Gama sa de soluții de conectivitate și de senzori, dovedite în cele mai dure medii, permite progrese în domeniul transporturilor, aplicațiilor industriale, tehnologiei medicale, energiei, comunicațiilor de date și în domeniul casnic. Are peste 85.000 de angajați, inclusiv peste 8.000 de ingineri, care lucrează alături de clienți din aproximativ 140 de țări.

Articolul anterior

Milioane de români lucrează în week-end. Ce riscă firmele care nu respectă perioada de odihnă a angajaților

Articolul următor

Angajați în noua realitate - noi cerințe, noi abilități și aptitudini pe care se pune accentul. De fapt, o nouă piață a muncii

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share