Banner

Thierry Destailleur, președintele Consiliului de Administrație al cora România, părăsește grupul belgian, după patru decenii

Foto: Thierry Destailleur / LinkedIn

Pe 31 decembrie 2022, după 40 de ani de carieră în Grupul cora, dintre care aproape 20 în România, Thierry Destailleur și-a încheiat mandatul de președinte al Consiliului de Administrație al cora România.

Thierry Destailleur este în România din 2004, atunci când a fost numit director la cora România. În 2011, a devenit CEO al companiei, iar în aprilie 2022 a predat acest rol Aurei Rădulescu, primul CEO român la cora, și l-a preluat pe cel de președinte al Consiliului de Administrație.

Între 2006 și 2016, a fost și administrator al Camerei Franceze de Comerț, Industrie și Agricultură în România (CCIFER). Înainte de a veni în România, a fost director la cora Belgia, între 1997 și 2004, și a îndeplinit diverse roluri de conducere la cora Franța, companie pentru care a început să lucreze în august 1983.

“2023 este astfel anul în care intru într-o nouă etapă profesională: a venit momentul să împărtășesc, să dau înapoi din experiența și expertiza acumulate într-o carieră pe care o simt împlinită cu toți cei care caută îndrumare, susținere și inspirație pentru a construi și implementa proiecte profesionale de anvergură, într-un context complex, în care este nevoie mai mult decât oricând de trei ingrediente care pe mine m-au structurat ca om și ca profesionist: valori, viziune & acțiune.

Este o etapă în care voi lucra cu profesioniști, organizații, board-uri, CEO, echipe din diverse sectoare de business, care caută o abordare strategică și cu viziune. Chiar dacă în spatele meu sunt 40 de ani de retail, competențele și abordarea pe care le-am cristalizat sunt valabile în orice domeniu”, a scris Thierry Destailleur într-o postare pe LinkedIn.

cora Romania, parte a grupului Louis Delhaize, este unul dintre cele mai dinamice branduri de retail. Prezent pe piața românească din 2003, brandul operează zece hipermarketuri în București și în marile orașe, magazinele de proximitate cora Urban și platforma de e-commerce cora.ro, pe care sunt listate peste 40.000 de produse.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share