Banner

ADIENT TRIM Ploiești angajează 120 de operatori, la început de an. Compania majorează salariile de luna aceasta

Fabrica specializată în producția de tapițerii auto premium angajează 120 de operatori, cu sau fără experiență, pentru Atelierul de Coasere – zona mașini de cusut.

Locurile de muncă sunt disponibile pentru persoanele care au cel puțin opt clase absolvite, atât necalificate, cât și cu experiență, din Ploiești și zonele limitrofe. Pentru 2023, compania oferă creșteri ale pachetului salarial în două tranșe și alte beneficii.

Beneficii încă din perioada de instruire

Din prima lună în fabrică, noii angajați beneficiază de o perioadă plătită de instruire și adaptare la locul de muncă. Ulterior, la pachetul format din salariu și tichete de masă se adaugă bonus de performanță, prime de vară și iarnă, de 8 martie, Paști, loialitate și rezultate. Orele suplimentare se plătesc cu 200 la sută, iar angajații beneficiază și de spor pentru orele de noapte și de weekend. Beneficiile personalizate includ transport gratuit pe cele peste 20 de rute ale companiei, acces la 500 de vouchere de vacanță (în valoare de 1.000 de lei) și cantină la sediul fabricii.

Mai multe beneficii pentru angajați, după negocieri colective

În 2023, ADIENT TRIM oferă creșteri ale componentelor din pachetul salarial oferit echipei sale. Angajații beneficiază de o creștere a salariului în două tranșe, în ianuarie și mai, cu o majorare totală de 14 la sută. Pe parcursul anului, ei se vor mai bucura de o altă creștere a valorii tichetelor de masă până la 30 de lei, a valorilor primelor de Paști, vară și iarnă, și de menținerea primelor de rezultate, de 8 martie și de loialitate.

Cei interesați de un loc de muncă la ADIENT TRIM Ploiești pot suna pentru detalii la numărul de telefon 0372 447 914 sau pot veni direct la interviu, de luni până vineri, de la ora 7, la sediul companiei, din Parcul Industrial Ploiești, strada Conului, nr. 3.

DESPRE ADIENT

Este lider global în scaune auto. Cu circa 75.000 de angajați în 31 de țări, conduce peste 200 de unități de producție/ asamblare la nivel mondial. Produce și livrează scaune auto pentru toți marii producători de echipamente originale – de la sisteme complete de scaune, la componente individuale de spumă, huse și componente metalice. Produsele sale ajung la mai mult de 20 de milioane de vehicule anual.

Compania este prezentă în România din anul 2000, are peste 5.800 de angajați și deține șase unități de producție: Jimbolia (armături metalice și mecanisme), Craiova (scaune auto pentru Ford), Poiana Lacului (spumă poliuretanică), Bradu (scaune auto pentru Dacia, respectiv armături metalice), Ploiești (tapițerii) și Pitești (tapițerii).

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share