Timișoara: 80 de companii şi 3.000 de oportunităţi de carieră la Angajatori de TOP, în octombrie

Toamna aceasta, cel mai mare târg de carieră din România revine cu trei ediții, în Timișoara (13-14 octombrie, București (20-21 octombrie) și online (30 octombrie-12 noiembrie), la nivel național.

Angajatori de TOP Timișoara reuneşte, la Centrul Regional de Afaceri, 80 de companii şi 3.000 de oportunităţi de carieră. Evenimentul le oferă candidaţilor posibilitatea să aplice la o diversitate de oportunităţi, indiferent de nivelul de experienţă sau domeniul de activitate. Pentru prima dată în România, târgul de carieră înglobează realitatea virtuală în experienţa candidaţilor.

Pentru a completa experienţa pe care şi-o doresc candidaţii, evenimentul de la Timişoara le oferă vizitatorilor posibilitatea de a folosi ochelarii VR şi, astfel, de a cunoaşte mai bine viitorul angajator şi spaţiul în care vor lucra. Tehnologia VR transpune vizitatorul într-o realitate virtuală, pe care o poate experimenta prin intermediul ochelarilor cu lentile speciale, destinați să proiecteze imagini din sediul companiilor. Experiența este autentică – sistemul de tracking al privirii detectează unghiul de înclinare a capului și urmărește direcția în care privește utilizatorul, astfel că oferă posibilitatea de a realiza comenzi doar cu privirea. La Timișoara, două companii vor avea opţiunea de tur virtual la standul lor: Deutsche Telekom Services Europe şi Plexus.

Cele 3.000 de oportunităţi de carieră sunt adresate atât candidaţilor cu experienţă, celor cu un nivel mediu de experienţă, cât şi studenţilor şi absolvenţilor. 20 la sută dintre joburi sunt adresate candidaţilor cu peste trei ani experienţă, 37 la sută celor cu 1-3 ani experienţă, 32 la sută sunt joburi entry-level, iar 12 la sută sunt poziţii în cadrul programelor de internship. Companiile propun cariere în departamentele IT, Telecom, Inginerie, Achiziţii-Logistică-Aprovizionare, Controlul calităţii, Design, Juridic, Marketing, PR, Comunicare, Resurse umane şi Vânzări.

Nume mari de companii vor fi prezente la Angajatori de TOP Timişoara. O parte dintre companiile ce pot fi întâlnite în octombrie sunt Atoss Software, Auchan, BeeSpeed, Bosch Service Solutions, Continental, Convergys, Deutsche Telekom Services Europe, Dräxlmaier, Elektrobit, Flex, Hella, Helpline, Kimball Electronics, Lidl, McDonald’s, Microsoft, Nestle, Nokia, Plexus, Valeo Lighting Injection, Vodafone, Walter Group Austria, Wipro, Yazaki și ZTE Services. “În această toamnă, remarcăm o intensificare a nevoilor de recrutare. Ce observăm este dificultatea pe care companiile o întâmpină în a-și acoperi nevoile de recrutare. Dacă facem o comparație cu anii de dinainte de criza economică, observăm că recrutarea este mult mai dificilă acum decât în 2008”, declară Dragoș Gheban, Managing Partner, Catalyst Solutions, compania care organizează Angajatori de TOP.

Cei care sunt în căutarea unui job se pot înscrie gratuit aici și pot participa la eveniment în baza CV-ului tip Barcode.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share