Banner

Trei birouri de dimensiuni mici, recomandate de JYSK, și cum le poți integra acasă

Dacă locuiești într-un apartament, te-ai confruntat cu siguranță cu problema organizării spațiului, astfel încât să nu-ți lipsească nimic. E dificil să obții mai mult spațiu de depozitare, să ai o zonă de relaxare și distracție, una dedicată orelor în care lucrezi, una pentru servirea mesei și tot așa. 

Gama de mobilier scandinav propusă de JYSK pentru noul sezon de interior este îmbogățită cu noi piese de mobilier de dimensiuni mici, potrivite pentru locuințele mai puțin generoase. Printre noutăți se numără și mai multe birouri de dimensiuni mici, cu design variat, astfel încât să fie potrivite pentru diverse stiluri de design interior, fără a avea impresia că zona de lucru e ruptă de restul casei.

Îți prezentăm mai jos trei birouri care nu ocupă mult spațiu și pot fi folosite cu ușurință în camera de zi sau dormitor, așa încât să ai un loc atractiv pentru orele în care lucrezi și, în același timp, un spațiu funcțional, în care te poți concentra și poți fi eficient în ce faci.

Design retro cu biroul EGELEV

EGELEV este un birou cu design cu adevărat interesant. Cu un stil retro, inspirat din anii ‘50, are marginile rotunjite și un grilaj subtil din lemn din zona spațiului de depozitare.

Picioarele subțiri dau impresia că ocupă mai puțin spațiu și ajută la aspectul aerisit al încăperii. Realizat din furnir de stejar, MDF și metal, are dimensiunile de 50 x 121cm și înălțimea de 76 cm, ceea ce îl face potrivit pentru cei care lucrează la laptop sau obișnuiesc să folosească biroul pentru scris.

Gama EGELEV include și alte piese de mobilier cu care poți asorta birou: o noptieră care poate fi folosită și ca măsuță de colț și un bufet foarte bun pentru depozitare.

Minimalism cu biroul BRYNDRUP

Un birou minimalist, cu linii subțiri, BRYNDRUP nu încarcă vizual spațiul, dar îți oferă destul loc pentru laptop, monitor și un top de hârtie. Sau, de ce nu, pentru creioane, pensule, caiete de colorat și desenat.

Designul simplu, cu linii bine definite,  îl face ușor de integrat într-o sufragerie amenajată modern. Îl poți combina cu mobilier de depozitare precum etajerele VANDBORG sau TRAPPEDAL.

Rustic cu o tentă modernă: biroul AGERBY

Dacă vrei ca spațiul de lucru să aibă un design special sau ești genul de persoană pentru care fiecare piesă de mobilier din casă trebuie să fie surprinzătoare, biroul AGERBY este o alegere bună.

Cadrul din lemn masiv de stejar tratat cu ulei are un aspect simplu și rustic, iar blatul din sticlă securizată vine cu o tentă modernă și surprinzătoare.

Noua colecție de mobilier de interior este disponibilă în magazinele JYSK și pe JYSK.ro începând cu luna august.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share