Trencadis are un nou director financiar

Compania de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software l-a numit pe Cristian Osadczuk în funcția de director financiar (CFO), din 1 decembrie.

Cristian Osadczuk are o experienţă de peste 20 de ani în domeniul financiar. A deţinut mai multe roluri în compania UPC România, unde a ocupat poziţia de director financiar din 2011. Înainte de a se alătura UPC România, a lucrat în departamentul de taxe al  PwC România. La Trencadis, va avea ca principală responsabilitate coordonarea departamentului financiar și, ca parte a echipei de management, va contribui la dezvoltarea proiectelor de business ale companiei.

Cristian Osadczuk are o experiență vastă în coordonarea departamentelor de raportare și analiză financiară, contabilitate, trezorerie, taxe și procese de business, și a fost implicat în peste 40 de proiecte de M&A (fuziuni și achiziții), de la procesul de due dilligence până la procesul de integrare post-tranzacție.

Credem că te-ar interesa și: Spune-mi ce ai făcut de COVID-19, ca să-ți spun ce fel de angajator ești

O inițiativă lansată și dezvoltată în România, Trencadis este o companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software pentru mediul guvernamental și cel de business. Cu o cifră de afaceri de peste 24 milioane de euro, inovează sectorul public prin adaptarea continuă la cele mai recente evoluții în tehnologie, proiectare și comunicare, pentru a sprijini consolidarea acestuia și a spori capacitatea de a răspunde cerințelor și nevoilor societății.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Articolul anterior

BestJobs: În noiembrie, angajatorii au pus la bătaie mai multe joburi decât acum un an

Articolul următor

CEO-ul Zalando, cel mai mare retailer online din Europa, demisionează pentru a acorda prioritate carierei soției sale

Articole din aceeași categorie
Total
9
Share