Universitatea Europeană UNITA recrutează coordonator pentru departamentul IT, în Timișoara. Salariul anual: 45.000 de euro

UNITA – Universitas Montium angajează un coordonator pentru departamentul IT, în Timișoara. 

Potrivit anunțului de angajare, aceasta este o oportunitate de a contribui la dezvoltarea și implementarea unei infrastructuri IT inovatoare, într-un consorțiu universitar implicat în creionarea viitorului Spaţiu European al Învăţământului Superior, ce reuneşte 12 universități din Portugalia, Spania, Franţa, Italia, România, Elveţia şi Ucraina, cu peste 250.000 de studenți și 21.000 de angajați.

Responsabilitățile principale includ coordonarea implementării și dezvoltării arhitecturii aplicațiilor, coordonarea managementului echipei IT și asigurarea coerenței și interoperabilității sistemelor în alianță. Contractul este pe 24 luni, cu posibilitate de prelungire până la 36 de luni, iar salariul brut anual va fi de 45.000 de euro, în funcție de experiență și competențe. Locul desfășurării activității va fi Timișoara.

CV-ul și  scrisoarea de intenție sunt așteptate la adresele unita@unito.it și unita@e-uvt.ro, până pe 1 aprilie.

UNITA – Universitas Montium este unul dintre proiectele finanţate de Comisia Europeană în cadrul iniţiativei European Universities, pentru a genera schimbări sistemice în învăţământul superior european. Universitatea de Vest din Timişoara face parte din Alianţa Europeană UNITA împreună cu Università degli studi di Torino (Italia), Université de Pau et des Pays de l’Adour (Franţa), Université Savoie Mont Blanc (Franţa), Universidad de Zaragoza (Spania) şi Universidade Beira Interior (Portugalia).

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share