YUNITY Park devine “casa” Academiei STEP IT

Proiectul de transformare a Novo Park într-un campus care va integra într-un spațiu unic facilități premium pentru tendințele de lucru și de viață ale viitorului atrage noi companii și parteneriate.

Academia STEP IT, lider în domeniul educației IT, va face parte din categoria chiriașilor ce vor consolida și viziunea Genesis Property de a crea în noul campus ecosistemul comYunity, care va reconfigura trendurile de muncă și viață ale viitorului.

“Filozofia YUNITY este construită pe ideea activării unui ecosistem de comunități, comYunity. Aici, experiențe relevante pentru viața personală și cea profesională a membrilor creează un mediu social în care se vor forma caracterele și personalitățile tinerei generații pentru viitor.

STEP IT Academy ocupă un loc important în arhitectura comYunity, în care educația în tehnologie pentru tânăra generație este definitorie pentru viitorul pieței de muncă. Sprijinim împreună cu ei formarea unei noi generații de angajați, care au alte nevoi și dorințe în ceea ce privește stilurile de muncă și viață ale viitorului. Academia STEP IT reprezintă un nou tip de chiriaș pentru Genesis Property, ce va deschide calea către o nouă categorie de companii care vor dori să participe la formarea unei comunități cu un rol major în redesenarea trendurilor viitoare”, spune Liviu Tudor, președintele Genesis Property.

Academia STEP IT închiriază în YUNITY Park un spațiu în clădirea D, la etajul 3, pentru o perioadă de cinci ani, din 15 noiembrie. Specializată în educație IT pentru adulți și copii, compania este una dintre cele mai mari din domeniul său de activitate, cu sute de mii de absolvenți în întreaga lume. STEP IT este prezentă în 21 de țări, cu 101 sedii și peste 250 000 de absolvenți.

“Susținem viitorul pieței muncii, alături de partenerii noștri, printr-o vastă ofertă educațională, care cuprinde cursuri de dezvoltare web și limbaje de programare Python, Java sau C, dar și programe special create pentru copiii cu vârste între nouă și 14 ani. Odată cu venirea în YUNITY Park, lansăm pe piață cursuri noi și servicii de Before & After School”, declară Vladislav Adonev, director general STEP IT Academy.

În aprilie, Genesis Property a început transformarea Novo Park în YUNITY Park, un nou concept imobiliar care va integra într-un spațiu unic facilități și opțiuni gândite să redefinească tendințele de lucru și viață urbană ale viitorului. Proiectul ar urma să fie finalizat în primele luni ale anului viitor, cu o investiție totală de 50 de milioane de euro.

Parcarea exterioară, care se întinde pe o suprafață de 7.500 mp, va fi complet transformată, cu un accent deosebit pe zonele verzi, întrucât va fi plantată o pădure urbană de 1.000 mp, unde angajații să poată organiza întâlniri și ședințe online sau să ia pauze, să facă scurte plimbări și să se bucure de natură. Comunitatea va beneficia și de un amfiteatru dedicat evenimentelor outdoor, o sală de conferințe, spații de co-working și co-living și alte destinații pentru viața culturală și socială.

DESPRE GENESIS PROPERTY

Este unul dintre cei mai importanți dezvoltatori de birouri de clasa A din România, cu o experiență de aproape 20 de ani în industria imobiliară. Deține și administrează peste 150.000 mp de spații de birouri ocupate de companii precum HP, Accenture, Société Générale, Citibank, Ericsson, Garanti BBVA, Infineon, Luxoft, Yokogawa, Siemens și Alpha Bank, unde lucrează peste 20.000 de angajați. Este dezvoltatorul primului campus studențesc privat din România, West Gate Studios, și al unității de cazare de patru stele, Studio One Accommodation Suites. În 2020, a inițiat IMMUNE Building Standard, un standard global inovator, care certifică reziliența clădirilor la amenințări pentru sănătate.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share