Zitec lansează un program de internship pentru studenții și absolvenții care vor să înceapă o carieră în IT

Lider pe piața de IT & digital marketing din România, specializat în dezvoltarea de soluții și servicii de transformare digitală, Zitec lansează un program de internship.

Cele peste 20 de posturi de internship vizează specializări precum Magento Developer, PHP Developer, Frontend Developer, iOS Developer sau Android Developer. Programul se desfășoară timp de trei luni, în regim part-time (șase ore pe zi), este remunerat și le oferă participanților oportunitatea de a lucra în proiecte reale, pentru clienți din industrii variate.

Internship-urile au ca obiectiv îmbunătățirea cunoștințelor tehnologice ale participanților, dar și dezvoltarea abilităților legate de lucrul într-o organizație și într-o echipă. Ei vor putea alege modul de lucru care se potrivește orarului lor: complet la distanță, hibrid sau în birourile Zitec din București sau Brașov. Stagiile implică programe de învățare continuă, training-uri, dar și mentorat. În timpul stagiului, se vor afla sub îndrumarea și sprijinul unor mentori care vor împărtăși din cunoștințele și expertiza lor, astfel încât tinerii să aibă acces la cele mai recente tehnologii, să se dezvolte profesional și să acumuleze experiență practică.

Stagiarii vor putea face parte dintr-o echipă profesionistă, cu o cultură organizațională bazată pe feedback continuu și comunicare transparentă. La sfârșitul programului de internship, se pot alătura echipei Zitec pe perioadă nedeterminată, pe un post cu normă întreagă sau part-time. Compania își propune o rată de angajare de peste 80 la sută dintre participanții la stagiul de internship. Cei interesați pot afla mai multe informații și se pot înscrie pentru programul de internship aici.

“Prin programele de internship din această primăvară, ne dorim să le oferim tinerilor acces la o experiență profesională bazată pe o cultură organizațională performantă, prin care să-și dezvolte cunoștințele tehnice, dar și abilitățile utile într-un loc de muncă. După finalizarea stagiului, vor avea șansa să se alăture echipei noastre. Echipa Zitec este compusă din peste 300 de profesioniști implicați în proiecte pentru clienți din România și din străinătate, și dorim să creștem puternic în continuare”, declară Florentina Greger, Chief Talent Experience Officer, Zitec.

În ultimii 18 ani, proiectele Zitec au avut impact la nivel național și internațional pentru clienți din peste 30 de țări de pe patru continente. Anul trecut, Zitec s-a concentrat pe creșterea echipei printr-un proces de recrutare exclusiv online și a anunțat trecerea definitivă la modul de lucru hibrid flexibil, ceea ce permite membrilor echipei să decidă individual opțiunea pentru desfășurarea activității, de la birou sau de la distanță.

În 2021, și-a mărit echipa cu 115 noi colegi, o rată de recrutare dublă față de anul precedent. Pentru 2022, își propune să atragă mai mult de 120 de specialiști din toată țara. În acest moment, are angajați din București și Brașov, orașe unde există și birouri fizice, dar și din Cluj, Timișoara sau Iași.

Articolul anterior

PepsiCo România deschide un centru educațional pentru 150 de copii ai angajaților săi, refugiați din Ucraina

Articolul următor

Piața muncii, mai efervescentă ca oricând: 8 din 10 angajatori recrutează conform planului de la început de an sau mai intens

Articole din aceeași categorie
Total
3
Share