Agenția de publicitate Highlight Agency: Al șaselea an consecutiv de creștere, cu o cifră de afaceri de peste 5,3 milioane de euro în 2023

În ultimul an, agenția independentă de publicitate Highlight Agency a implementat peste 650 de proiecte, pe plan local și în alte țări europene, precum Cehia și Italia.

Creșterea susținută a Highlight Agency din ultimii ani este rezultatul parteneriatelor de lungă durată cu clienții existenți, în paralel cu diversificarea portofoliului, extinderea gamei de servicii și a investițiilor constante în creșterea capabilităților echipei, prin dezvoltarea profesională și prin atragerea de noi talente în toate departamentele agenției.

“2023 a fost un an cu proiecte variate și un ritm alert (așa cum ne place), cu multe provocări cărora le-am răspuns cu creativitate și pe care le-am transformat în experiențe memorabile pentru partenerii noștri și pentru consumatori. A fost un an de succes pentru Highlight nu doar pentru că a fost al șaselea an consecutiv de creștere cu double digits a business-ului, ci și pentru că echipa a crescut cu 34 la sută și am atras alături de noi, în toate departamentele, oameni pasionați de publicitate din toate generațiile – atât reprezentanți ai Gen Z, la curent cu tot ce e în tendințe, cât și manageri cu experiență relevantă în comunicare”, declară Ionuț Curtean (foto), Managing Partner Highlight Agency

Cu o cifră de afaceri de peste 5,3 milioane de euro în 2023, Highlight Agency a înregistrat o creștere de 15 la sută, anul trecut, iar pentru 2024 își propune să mențină acest trend și preconizează o creștere de cel puțin 10-15 la sută.

Serviciile oferite de agenție includ concepte creative de BTL, evenimente corporate și conferințe, activări de brand și PR, employer branding, campanii de trade marketing & retail activation și servicii complete de producție și implementare, logistică și transporturi, totul la nivel național.

Conferințele Naționale au fost tipul de eveniment pentru care s-a  înregistrat creșterea cea mai mare în 2023, în linie cu revenirea în forță anul trecut la organizarea de evenimente în format fizic. Această  tendință se menține și în 2024. Cererile primite deja de agenție arată că astfel de evenimente vor avea o pondere mare și anul acesta.

În 2023 Highlight Agency a colaborat cu 34 clienți – companii cu care agenția are parteneriate de peste cinci ani (precum Ursus Breweries, PepsiCo, Beiersdorf), dar și clienți noi, din FMCG, IT și telecomunicații, cu care colaborarea continuă și anul acesta. O trecere în revistă a proiectelor de anul trecut poate fi văzută aici.

Pentru 2024, Highlight Agency își propune să continue dezvoltarea, atât din perspectiva indicatorilor financiari și de business, cât și din cea a diversificării proiectelor și a continuării investițiilor în dezvoltarea resurselor și a competențelor echipei.

DESPRE HIGHLIGHT AGENCY

Este o agenție independentă de publicitate, cu o istorie de 16 ani și cu o experiență amplă în zona de BTL, pe piața locală și europeană. Are o echipă de peste 35 profesioniști pasionați de publicitate (Strategie și Creație, Client Service, BTL, Digital, Producție și Logistică) și parteneriate de lungă durată cu companii din diverse industrii, alături de care creăm experiențe în mediul corporate, în trade, in-store, digital sau la festivaluri.

Oferă servicii full-service de comunicare, cu focus pe zona de BTL, și are un sediu central la București și șase filiale regionale, în Sibiu, Cluj-Napoca, Brașov, Pitești, Suceava și Constanța, multiple centre logistice și o rețea de peste 650 de prefesioniști (brand ambasadori, furnizori, parteneri) în toată țara. Portofoliul său de clienți include companii precum Ursus Breweries, PepsiCo, Beiersdorf, Tazz, Veranda Mall, Kandia Dulce, Danone, Heidi Chocolat, Telekom, Asahi CE & Europe și Birra Peroni.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share