Angajații Prysmian din România primesc un bonus în acțiuni, pentru a face față turbulențelor economice

Liderul mondial în sectorul sistemelor de cabluri de energie și telecomunicații lansează BE IN, o acțiune inovatoare de recompensare a angajaților, prin împărțirea profitului în acțiuni ale companiei.

Planul Prysmian Group “atinge” peste 25.000 de angajați din 35 de țări. După ce a fost aprobat cu o mare majoritate în Adunărea Generală a Acționarilor, va fi implementat în următorii trei ani și prevede alocarea a maximum trei milioane de acțiuni.

În România, Prysmian acordă un bonus de circa 2.700 de lei în acțiuni, pentru a lupta împotriva circumstanțelor economice din 2022 și a nivelului inflației înregistrat în țară. În programul de pionierat BE IN, acești angajați au posibilitatea de a primi un bonus de fidelitate de aceeași sumă enumerată mai sus în acțiuni, dacă păstrează acțiunile timp de 12 luni.

Obiectivul principal al planului este acela de a împărtăși crearea de valoare pe care grupul o va putea genera în următorii ani cu o bază mare de angajați, reprezentată în principal de muncitori calificați. Planul are și ambiția de a consolida angajamentul și sentimentul de apartenență al angajaților grupului, promovând participarea lor stabilă la capitalul social al companiei.

”Suntem alături de angajații noștri din fabrică și înțelegem nevoile fiecăruia dintre ei. Aceste bonusuri, sub formă de acțiuni, implică practic muncitorii în activitatea companiei. Ne dorim ca angajații noștri să fie parte din cultura companiei și să generăm împreună valoarea adăugată a companiei noastre”, declară Giampaolo Verrati, director HR al Prysmian România.

DESPRE PRYSMIAN GROUP

Este lider mondial în industria sistemelor de cabluri în domeniul energiei și telecomunicațiilor. Cu aproape 140 de ani de experiență, are vânzări ce trec de zece miliarde de euro, circa 28.000 de angajați în peste 50 de țări și 104 fabrici.

Grupul este puternic poziționat pe piețele de înaltă tehnologie și oferă cea mai largă gamă de produse, servicii, tehnologii și know-how. Operează în afacerile de cabluri subterane și submarine și sisteme de transmisie și distribuție a energiei electrice, de cabluri speciale pentru aplicații în multe industrii și cabluri de medie și joasă tensiune pentru sectoarele de construcții și infrastructură. Pentru industria telecomunicațiilor, produce cabluri și accesorii pentru transmisie de voce, video și date și oferă o gamă largă de fibre și cabluri optice și de cupru și sisteme de conectivitate.

Articolul anterior

SAS dă startul înscrierilor pentru ediția 2023 a hackaton-ului global, organizat de companie

Articolul următor

Soluția ERP completă pentru firme mici și mijlocii, eligibilă pentru achiziție prin programul PNRR, "Digitalizarea IMM-urilor"

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share