Prysmian, lider mondial în industria sistemelor de cabluri în domeniul energiei și telecom, recrutează pentru noul său Centru de Excelență IT din România

Grupul Prysmian demarează campania de angajare pentru noul Centru de Excelență IT din Slatina.

În ultimii ani, Prysmian a investit peste 60 de milioane de euro în România și este alături de comunitatea locală din Slatina prin cele 1.500 de locuri de muncă în cele patru fabrici și biroul local. La Slatina, Prysmian a construit și operează cea mai mare fabrică de fibră optică din Europa, care a devenit un punct de producție global, pentru întreaga companie.

Prysmian pregătește acum deschiderea Centrului de Excelență în IT, care va fi responsabil pentru implementarea agendei globale IT. Pentru a realiza acest lucru, compania a încheiat parteneriate cu universități din România și a demarat proiectul de recrutare și primii pași de integrare a noilor angajați.

Noul Centru de Excelență se concentrează pe recrutarea în cele trei arii de expertiză: Business application, IT Infrastructure și SAP. Prysmian își dorește să completeze cele 60 de posturi pentru absolvenții Centrului de Excelență până în martie 2023. Noii angajați vor parcurge apoi nivelul următor: un program academic de trei luni, cu posibilitatea de a accesa programe de training și oportunități la nivelul întregului grup Prysmian.

Persoanele interesate pot trimite deja CV-uri către careers.ro@prysmiangroup.com sau pot afla mai multe detalii pe pagina de Linkedin a Prysmian.

DESPRE PRYSMIAN GROUP

Este lider mondial în industria sistemelor de cabluri în domeniul energiei și telecomunicațiilor. Cu aproape 140 de ani de experiență, are vânzări de depășesc zece miliarde de euro, circa 28.000 de angajați în peste 50 de țări și 104 fabrici. Grupul este puternic poziționat pe piețele de înaltă tehnologie și oferă cea mai largă gamă de produse, servicii, tehnologii și know-how. Operează în afacerile de cabluri subterane și submarine și sisteme de transmisie și distribuție a energiei electrice, de cabluri speciale pentru aplicații în multe industrii și cabluri de medie și joasă tensiune pentru sectoarele de construcții și infrastructură. Pentru industria telecomunicațiilor, produce cabluri și accesorii pentru transmisie de voce, video și date, și oferă o gamă largă de fibre și cabluri optice și de cupru și sisteme de conectivitate.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share