Cătălina Dodu, noul Cybersecurity Leader pentru EY South Cluster şi Tehnology Consulting Leader pentru EY România

De luna aceasta, Cătălina Dodu se alătură EY România ca Partener în departamentul de Consultanţă.

În calitate de Cybersecurity Leader pentru EY South Cluster şi Tehnology Consulting Leader pentru EY România, Cătălina Dodu va conduce şi va dezvolta proiectele şi echipele EY în aceste domenii şi va contribui la dezvoltarea strategiei companiei în zona de tehnologie și inovare.

Cu o experienţă de peste 20 de ani în IT, Cătălina Dodu a condus, din februarie 2014, operaţiunile Atos IT Solutions and Services România, o companie cu peste 3.500 angajaţi şi cu o cifră de afaceri de peste 130 de milioane de euro. A deţinut și rolul de Global Cybersecurity Services Presales and Transition & Transformation Head la Atos și a fost responsabilă şi de business-ul de cybersecurity pentru Olimpycs & Major Events, din iunie 2020. A coordonat afacerile de securitate cibernetică în Europa Centrală şi de Est la Atos, iar anterior a fost director de management de produs la producătorul de soluţii de securitate cibernetică Bitdefender.

Este licenţiată în Ştiinţe Economice la Facultatea de Cibernetică, Statistică şi Informatică Economică a ASE Bucureşti şi deţine şi un master în Management de Proiecte IT. Este absolventă a programului de MBA româno-canadian.

EY este una dintre cele mai mari firme de servicii profesionale la nivel global, cu 365.399 de angajați în peste 700 de birouri în 150 de țări. Prezentă în România din 1992, EY este liderul de pe piața serviciilor profesionale. Cei peste 900 de angajați din România și Republica Moldova furnizează servicii integrate de audit, asistență fiscală, juridică, strategie și tranzacții, consultanță către companii multinaționale și locale. Compania are birouri în București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași și Chișinău.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share