Banner

#CinăCuFolos: Echipa Schaeffler România a gătit pentru 65 de seniori din Brașov

12 angajați Schaeffler au petrecut peste șase ore în bucătăria Fundației Bucuria Darului, alături de Chef Sorin Ilieș, de la Casa Hirscher, pentru evenimentul caritabil #CinăCuFolos.

Echipa Schaeffler România a gătit pentru 65 de seniori, alături de unul dintre bucătarii de top ai Brașovului și unul dintre cei care au uimit prin performanțe culinare deosebite în emisiunea “Chefi la Cuțite”.

Angajații Schaeffler au preparat mai mult 100 de meniuri, fel principal și desert, sub îndrumarea lui Chef Sorin Ilieș, care i-a ghidat, i-a împărțit pe echipe de lucru și i-a coordonat. Au lucrat la foc continuu, fără întrerupere, totul pentru a scoate la final o cină deosebită, asemenea celei dintr-un restaurant de lux, astfel încât seniorii să se simtă cu adevărat speciali.

Participarea Schaeffler la #CinacuFolos este o expresie autentică a angajamentului companiei de a face o diferență pozitivă în comunitatea locală și nu numai. Prin astfel de acțiuni, putem crea o societate mai bună și mai unită, în care respectul pentru vârstnici adaugă plus-valoare vieții fiecăruia dintre noi. Interacțiunea cu seniorii a fost o lecție de demnitate și de încredere în propriile forțe. Transmitem aprecieri tuturor organizațiilor nonguvernamentale care pregătesc acțiuni ce au în spate o organizare riguroasă, cu atenție la detalii, așa cum se întâmplă de fiecare dată și în cazul Fundației Bucuria Darului, cu care colaborăm în mai multe proiecte”, spune Ana Bobancu, Manager Comunicare & Branding Schaeffler România.

Potrivit acesteia, Schaeffler România este mereu deschisă către colaborare și susținere, luând în considerare impactul maxim pe care îl poate produce în jur. În cei peste 19 ani de activitate în CSR, a desfășurat peste 65 de acțiuni, programe și evenimente adresate angajaților și familiilor lor, dar și comunității din care face parte: activități sportive, campanii de donații pentru haine, cărți și jucării, programe educaționale și acțiuni de ecologizare.

DESPRE GRUPUL SCHAEFFLER – WE PIONEER MOTION

Produce componente și sisteme de înaltă precizie pentru aplicații de transmisie și șasiuri, precum și soluții de rulmenți și rulmenți cu alunecare, pentru un număr mare de aplicații industriale. În 2022, a generat vânzări de circa 15,8 miliarde de euro. Cu circa 84.000 de angajați, este una dintre cele mai mari companii de familie din lume. Cu peste 1.250 de cereri de brevet în 2022, este a patra cea mai inovatoare companie din Germania, conform DPMA (Oficiul German de Brevete și Mărci).  

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share