Cognizant Softvision deschide  un nou hub colaborativ în Iași, pentru aproape 400 de profesioniști din domeniul tehnologiei  

Unul dintre cei mai mari angajatori IT din România a deschis un nou sediu în Iași. Noile spații de birouri se află în centrul orașului, în Palas Campus, dezvoltate de compania IULIUS.  

Cu circa 3.000 mp la etajul 1, noul birou va întâmpina angajații cu o experiență inedită. Sediul le va oferi beneficiile de a lucra împreună în spații colaborative și creative sau spații mai mici pentru diverse activități individuale sau de echipă. Mediul de lucru hibrid și conceptul de studio experience oferă cele mai bune experiențe de lucru pentru angajați, parteneri și clienți, și reflectă importanța flexibilității, mobilității și muncii colaborative.  

“Căutăm constant să îmbunătățim și să dezvoltăm experiența colegilor noștri când lucrăm din hub-urile noastre colaborative. Modelul nostru de lucru hibrid oferă flexibilitate și duce întreaga colaborare la locul de muncă la nivelul următor. Noul sediu va găzdui aproape 400 de profesioniști și așteptăm cu nerăbdare să oferim fiecăruia dintre ei o experiență personalizată, care să se potrivească stilului său de viață”, declară Mihai Constandiș, Country Manager România.

O experiență de city break într-un spațiu corporate  

Noul Hub Colaborativ din Iași oferă angajaților, clienților și vizitatorilor cea mai bună experiență, într-o clădire nouă, un nou hotspot al orașului. Conceptul de design interior oferă spații ce reunesc practici de colaborare și muncă individuală, dar și ateliere, “workshop-uri”, pentru clienți, adaptate noii realități, care pune accent pe echilibrul dintre muncă și viața profesională și cea privată.

În noul hub poate fi descoperit un întreg “oraș”, o metropolă populată, dinamică și diversă. Angajații pot experimenta noul sediu, format din diferite hotspoturi: Agora, destinată evenimentelor de mari dimensiuni, Innovation Labs, pentru explorarea tehnologiei și încurajarea inovării, Community Corners, pentru echipele tehnice, și Zone de socializare pentru relaxare și consolidarea sentimentului de apartenență în echipă.     

25 de ani în România, 12 ani în Iași  

În 2023, compania marchează și 25 de ani de operațiuni în România și 12 pe piața locală din Iași.  “Acest complex, chiar în centrul orașului, ne permite să oferim un spațiu creativ și modern, menit să încurajeze colegii și membrii comunității noastre să se conecteze, să colaboreze, să învețe și să utilizeze tehnologiile viitorului în activitatea lor de zi cu zi. Alegerea noului sediu arată aprecierea noastră pentru feedback-ul colegilor care și-au dorit să fie împreună, în același sediu, iar aici avem o experiență de lucru ideală”, spune Mihai Constandiș.  

La evenimentul de deschidere, care a coincis cu inaugurarea Palas Campus, în 25 aprilie, compania a sărbătorit cu activități precum “Town Hall”, “workshop-uri” și activități șiconcursuri distractive pentru a descoperi spațiile noului birou “Orașul din oraș”, teme aniversare Kahoot, board games și Catan.     

Profesioniștii și experții IT ai Cognizant Softvision oferă soluții de dezvoltare și transformare digitală, utilizate de clienți globali de top. În România, compania are peste 2.500 de specialiști în tehnologie. Cognizant Softvision are birouri în Cluj-Napoca, București, Iași, Timișoara și Baia Mare.   

“Specialiștii noștri din România livrează soluții și produse software moderne și inovatoare, care accelerează performanța business-ului clienților noștri din diverse industrii, precum servicii bancare și financiare, asigurări, farma și științe medicale, auto, retail, producție sau bunuri de larg consum”, arată Matei Neagoș, Head of Delivery România.  

DESPRE PALAS CAMPUS   

Dezvoltat de compania IULIUS în centrul Iașului, este cea mai mare clădire de birouri din România din punct de vedere al suprafeței, cu 60.000 mp închiriabili. Conceput ca un proiect mixt integrat, include, la parter, restaurante, cafenele, un supermarket, o sală de fitness, un centru medical și o zonă de servicii. Beneficiază de 625 de locuri de parcare în subteran, 650 de metri lungime de piste de ciclism, spații securizate pentru biciclete, vestiare și dușuri. 

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share