Oradea: Farmacia 3 își mărește echipa

Una dintre cele mai longevive rețele farmaceutice autohtone este în căutare de specialiști care să-i completeze echipa din cele 14 locații din județul Bihor.

În acest moment, compania orădeană are disponibile mai multe posturi de farmacist. Candidatul ideal are studii superioare de specialitate (diplomă Facultatea de Farmacie), certificat de membru al Colegiului Farmaciştilor, valabil pentru anul în curs, experienţă în farmacie cu circuit deschis de minimum doi ani și bune abilităţi de comunicare.

Responsabilităţile persoanelor care vor fi angajate includ recomandarea de produse farmaceutice şi para-farmaceutice, în funcţie de nevoile pacientului, informarea pacienţilor cu privire la modul de administrare a medicamentelor, eliberarea de reţete compensate şi gratuite și realizarea unor activităţi administrative (introducerea facturilor în gestiune, verificarea şi centralizarea reţetelor pentru Casa de Asigurări, verificarea şi urmărirea stocurilor).

“Echipa Farmacia 3 este formată din farmaciști, asistenți de farmacie și consultanți dermo-cosmetici bine pregătiți, cu experiență și pasionați de munca lor. Recomandarea echipei noastre îmbină expertiza și experiența cu actualitatea din domeniul farmaceutic. Profesionalismul este important pentru noi, iar sănătatea și starea de bine a pacienților esențială. De aceea, pentru completarea echipei, căutăm persoane bine pregătite din punct de vedere profesional, pasionate, cu viziune asupra viitorului. Așteptăm perspective noi, experiențe diverse și dedicație”, transmite conducerea companiei.

Beneficiile propuse de Farmacia 3, pe lângă salariu, sunt oportunitatea de dezvoltare a unei cariere într-o echipă de profesionişti, training de specialitate pe produse şi servicii, bonusuri în funcţie de performanţă și tichete de masă. CV-urile candidaților sunt așteptate la adresa cariere@farmacia3.ro. Farmacia 3, care funcționează în Oradea de 86 de ani, iar sub acest nume de 51 de ani, reprezintă în acest moment un grup de 14 unități din județul Bihor, ce oferă pacienților produse și servicii farmaceutice, însoțite de consiliere profesională de specialitate.

Articolul anterior

eJobs: 3 din 5 români sunt convinși că și-ar găsi un job mai bun în mai puțin de 3 luni

Articolul următor

Populismul politicienilor îndepărtează angajații de companiile lor

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share