Companii de top recrutează la Târgul Virtual Hipo.ro pentru Absolvenți 2021, până pe 13 august

Între 16 iunie și 13 august, pe Hipo.ro se desfășoară Târgul Virtual Hipo.ro pentru Absolvenți 2021, cel mai complex eveniment de recrutare online, dedicat în special absolvenților din promoția 2021 de la ciclul de licență și masterat, dar și tinerilor profesioniști aflați în căutarea unui program de internship, trainee sau a primului job.

A 15-a ediție a Târgului Virtual Hipo.ro pentru Absolvenți reunește 19 companii de top, care pun la dispoziție cele mai noi oportunități de carieră din această vară, în domenii diverse, precum FMCG, telecom, inginerie, BPO, consultanță sau resurse umane.. Companiile participante, care se află în proces de recrutare, sunt Deloitte, Emerson, Evalueserve, GEP Worldwide, Gi Group, Grupul Enel, Ipsos Interactive Services, Nestlé, P&G, TBI Bank, TELUS International, TenarisSilcotub, Valoris Center, Vodafone, BDO, Bookster, Nobel, Pharmafarm (Consorțiul Gedeon Richter) și Ziarul Bursa.

Pe lângă programele de internship și joburile entry level, candidații au acces la sesiuni online de dezvoltare profesională, în care pot afla despre vorbitul în public și gestionarea emoțiilor, crearea CV-ului potrivit și alte subiecte de carieră. Vor fi disponibile ghiduri de carieră ce pot fi descărcate gratuit și care cuprind informații menite să le îmbunătățească participanților cunoștințele pentru a face primul pas în carieră sau pentru a-și construi viața profesională potrivită. Candidații vor avea parte și de un quiz interactiv de carieră, special conceput pentru a-i ajuta să descopere domeniul spre care se pot îndrepta în alegerea jobului potrivit.

Potrivit raportului Piața Forței de Muncă 2020, realizat de Hipo.ro în decembrie 2020-ianuarie 2021, pe un eșantion de 337 companii, au reieșit cele mai importante criterii de care angajatorii țin cont când recrutează candidați junior. Experiența de lucru anterioară, cunoașterea limbii engleze și internship-urile sunt cele mai importante criterii în procesul de recrutare a tinerilor.

“Experiențele profesionale de orice fel sunt un element care nu ar trebui să lipsească din CV-ul unui junior. Știm cât de valoroase sunt aceste experiențe și de aceea considerăm că Târgul Virtual Hipo.ro pentru Absolvenți creează contextul ideal pentru a găsi oportunitățile potrivite. Evenimentul ofera toate cele necesare pentru ca un candidat să aibă startul dorit în carieră”, transmit organizatorii.

Conform raportului, specializările pentru care sunt cele mai multe poziții disponibile în 2021 sunt pentru candidații care au un profil economic și tehnic.

Articolul anterior

Doina Levintza, recompensată cu premiul pentru întreaga activitate la gala premiilor Gopo

Articolul următor

Jumătate dintre angajații din România nu se simt apreciați la locul de muncă. 6 din 10 simt că angajatorul nu le susține starea de bine

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share