Compania Continental lansează prima ediție din 2023 a programului Continental Entry Training Program (CETP), un program intensiv de pregătire adresat absolvenților de studii superioare din orice domeniu, tehnic sau non-tehnic.
Cursanții vor urma module de embedded SW development (C programming, microcontrollers, software development process), predate de traineri cu experiență de la Continental. Programul durează zece săptămâni (șase ore pe zi) și își propune să ofere șansa unei noi cariere, în dezvoltare software, celor interesați să devină parte din echipa Continental. Pot participa absolvenții de studii superioare din orice domeniu, tehnic sau non-tehnic, iar înscrierile se pot face până pe 5 martie, pe site-ul companiei Continental.
„Oferim oricui vrea să facă o schimbare în carieră posibilitatea de a deprinde abilități și cunoștințe într-un domeniu care modelează viitorul, iar prin software punem viitorul în mișcare. Nu contează facultatea absolvită, ci dorința de a învăța și pasiunea de a crea ceva al tău, care să contribuie la dezvoltarea industriei automotive. Absolvenții care au finalizat acest program și lucrează acum la Continental sunt dovada că valorile companiei și cultura organizațională aduc valoare și contribuie la o dezvoltare armonioasă a carierei“, declară Geanina Cioară, HR Manager Continental Automotive Timișoara.
- Când bonusul devine amintire sau Cum să integrezi experiențele în planul de recompensare
- Delia-Elena Bărbuță, studenta medaliată cu argint la Olimpiada internațională de Blockchain
- „Bună, sunt manager de recrutare. Am un job pentru tine”. Cum te poți proteja de anunțurile de recrutare false, venite prin SMS sau Whatsapp
CETP a fost organizat prima dată în capitala Banatului în 2012. În cele 20 de ediții desfășurate, 95 la sută dintre cursanți au fost angajați în companie.
Între 1999 și 2021, Continental a investit peste două miliarde de euro în activităţile din România. Toate cele trei domenii de activitate ale companiei sunt reprezentate aici. Continental deţine șase unităţi de producţie și patru centre de inginerie, în Timişoara, Sibiu, Carei, Nădab şi Iaşi, și un centru de distribuţie a anvelopelor în București. La finalul lui 2021, avea peste 17.500 de angajaţi, dintre care peste o treime reprezentată de ingineri și informaticieni, și va continua să angajeze în funcție de viitoarele proiecte.