Banner

De la viaţa de părinte, la un business dedicat părinţilor. Cum arată prima aplicație gratuită care vrea să le ajute pe mame să câştige timp pentru copii

Foto: Silviu Rondak / Facebook

Ștefana și Silviu Rondak lansează, în 23 noiembrie, aplicaţia gratuită Mommy HAI, care să le uşureze părinților accesul la informaţii esenţiale şi corecte.

În nouă din zece postări ale mamelor active în grupuri online se caută recomandări de ateliere, cursuri, locuri de joacă, restaurante cu loc de joacă, creșe, grădinițe, școli, îmbrăcăminte, încălțăminte, alimentație, cărți şi alte produse din aceleaşi categorii. Tot nouă din zece femei care fac parte dintr-o comunitate online pentru mame cer recomandări de locuri, activități, evenimente, produse sau servicii pentru copiii lor.

“Mi-am dorit foarte tare, de când am devenit mamă, să am acces într-un singur loc la activităţi în care să pot merge cu copiii mei, la branduri de calitate și la diverse servicii de care am nevoie pentru ei. Și nu am găsit.

Mi se părea ori că nu știu să fac alegerile corecte, ori că nu mă interesez suficient, ori că nu mă organizez ca alte mame care sunt prezente cu copiii peste tot, sunt aranjați mereu, odihniți și plini de energie. Și am constatat că în toate comunitățile din care fac parte există o nevoie reală, resimțită și de celelalte mame. Așa că am pus pe foaie structura unei aplicații pe care o consider o resursă esențială pentru orice mamă care își dorește claritate, care își propune să se organizeze, să economisească timp și bani și să scape de un stres și o presiune în plus”, spune Ștefana Rondak, co-fondatoarea aplicației Mommy HAI.

Un studiu realizat pe un eșantion de 1.300 de mame din România arată că una din două este în burnout parental, iar 20 la sută au risc crescut de a ajunge în aceeași stare. Rolul aplicației este să le ajute să petreacă mai mult timp cu copiii lor, să le implice în activităţi în afara casei şi să aleagă activităţi pe care cei mici să le facă singuri cu plăcere, precum cursuri sau ateliere. Prin automatizarea unor procese consumatoare de timp și energie, aplicația conectează mamele cu brandurile pe care și le doresc, pe un singur site.

Mai mult, îşi pot construi itinerarii precise, în funcție de distanțe, bugetul alocat pentru diverse activități, categoria de vârstă a copiilor, interesele lor. Vor fi la curent din timp cu evenimentele și activitățile la care și-ar dori să participe. Vor putea verifica gradul de aglomerare al locurilor de interes în diverse momente ale zilei și vor putea să lase rapid review-uri obiective și concise, care vor contribui la filtrarea vânzătorilor.

Aplicaţia susține și antreprenorii cu business-uri mici și mari, care se adresează familiilor cu copii. Nouă din zece antreprenori din acest domeniu se plâng că nu ajung la publicul-țintă, iar unu din nouă are o rată de coversie sau ocupare de 75 la sută. Acum primesc acces la o platformă de promovare în care va fi prezent și activ doar publicul lor țintă și pot comunica targetat, în funcție de obiective și campanii.

“Am interacționat cu antreprenori care se plângeau constant de costurile imense de promovare, fie că vorbeau de social media sau alte canale alese. Așa că am decis să construim pentru ei o resursă care să le satisfacă ambele nevoi neacoperite în acest moment: vizibilitate și conectare cu publicul-țintă, la costuri rezonabile pentru business-urile lor”, arată Silviu Rondak, administrator și co-fondator al aplicației Mommy HAI.

Aplicația Mommy HAI va funcționa ca un sistem interconectat, în care informația adăugată într-un cont business în platforma desktop va fi afișată în aplicația mobilă pentru utilizator. Ca funcționalități, include editarea și actualizarea de informații, știri, imagini, materiale video, evenimente, produse și servicii. Va fi populată inițial cu branduri din cele trei categorii: locații, magazine și servicii, care odată cu activarea contului business își vor putea edita și adăuga informații.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share