După 15 ani ca director de marketing în Big4, Elena Badea trece în antreprenoriat

Din această săptămână, Sfera Business are în echipa sa un profesionist valoros. Elena Badea s-a alăturat companiei ca Partener și Senior Consultant, după ce a construit o carieră de peste 22 de ani în marketing, vânzări și business development. Timp de 15 ani, a fost director de marketing al unei companii internaționale de top, ce activează, din 1992, și în România.

În această periodă, timp de zece ani, a condus departamentul de Marketing & Business Development, după care a coordonat activitatea de PR și de comunicare a brand-ului, odată cu evoluția rapidă a companiei, din ultimii cinci ani. “Este o schimbare importantă pentru mine și un început de drum care îmi aduce multă muncă de construcție în față. Există o nevoie uriașă de training experiențial, care, corelat cu alte tehnici, poate da rezultate rapide și pe o durată mai mare în business. În afară de training și consultanță pentru oameni de afaceri și antreprenori, vreau să dezvolt și proiecte pentru tineri aflați la început de drum, în carieră sau în antreprenoriat. Valorile mele sunt leadership, pasiune, învățare continuă și inovație. Ele mă vor ghida și în acest nou drum pe care îl încep la Sfera Business”, spune Elena Badea, Partner & Senior Consultant Sfera Business.

De peste șapte ani, Elena Badea este implicată în mediul academic și este invitată să predea cursuri în cadrul programului de Master al Griffiths School of Management, din Oradea. A coordonat numeroase cercetări privind mediul de business și antreprenorial din România și s-a implicat în programe de formare și coaching pentru manageri și oameni de afaceri, dar și în proiecte de responsabilitate socială și educație. Publică frecvent articole în presă și este invitată ca vorbitor la numeroase conferințe naționale pe teme actuale de marketing și business development.

În ultimii trei ani, a susținut peste 300 de ore de cursuri, atât în cadrul unor companii multinaționale, cât și în mari firme antreprenoriale românești. Temele pe care le abordează includ: marketing și comunicare, business development, account management, limbajul trupului în afaceri, tehnici de prezentare, de networking, de dezvoltare a brandului personal, psihologia vânzărilor și neuromarketing. “Pentru mine este deosebit de important faptul că Elena a ales să vină la Sfera Business. Am construit acestă companie pe principiul experienței demonstrate și toți colegii care sunt alături de noi și cu care colaborăm pentru programele pe care le livrăm au minimum 15 ani de experiență hands on în temele pe care le susțin. Facem diferența prin pasiunea pe care o punem în tot ceea ce facem, prin implicarea 100 la sută, alături de partenerii de afaceri cu care lucrăm, și prin aspectele practice, aplicabile imediat în activitatea de zi cu zi, pe care le includem în programele noastre”, spune Cătălin Stancu, Managing Partner Sfera Business.

DESPRE SFERA BUSINESS

Este o companie de training și consultanță, înființată în 2010. Se axează pe oferirea de soluții integrate în vânzări, management și relații cu clienții, și lucrează întotdeauna personalizat, pornind de la nevoile clientului. Fiecare program este dedicat unei singure companii.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share