Franciza Elite Business Club: “Cheia” spre o comunitate de business de 8.000 companii

Într-un moment în care piața francizelor a crescut susținut, în ultimii doi ani, și a ajuns de la 1,9 miliarde de euro, în 2015, la circa trei miliarde, la finele anului trecut, Elite Business Women, cea mai mare companie de antreprenoriat feminin din România, le oferă antreprenorilor din comunitatea sa, formată din peste 8.000 de companii, un model de business validat sub forma licenței de evenimente Elite Business Club.

“Este un pas uriaș înainte pentru antreprenoriatul românesc, întrucât am reușit să validăm și să licențiem Elite Business Club. Ca model de business, Elite Business Club funcționează din 2015 și a fost deja testat nu numai la evenimentele și conferințele de antreprenoriat din România (Sibiu, Timișoara, Cluj-Napoca, București, Constanța), dar am reușit să-l prezentăm și oamenilor de afaceri străini, la Londra, Bruxelles, Roma sau Lisabona, iar ei au fost încântați de structura acestei licențe. Întregul proiect a pornit de la un studiu ce demonstrează că piața francizelor crește foarte mult, de la an la an, iar antreprenorii români au posibilitatea de a prelua deja o reţetă de business validată la nivel național și internațional de Elite Business Women”, explică Bianca Tudor (foto), președintele ELITE Business Women. Înscrierile în programul antreprenorial sunt așteptate aici.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

De ce aleg antreprenorii licența Elite Business Club

  • “Rețeta” business-ului este testată, verificată și îmbunătățită de specialiștii naționali și internaționali;
  • Infrastructura este deja creată, există un model detaliat și funcțional 100 la sută;
  • Elite Business Women este deja un brand recunoscut și îndrăgit, prezent în România, Marea Britanie, Portugalia, Belgia, Italia;
  • Investiția inițială este minimă și antreprenorii românii au acces la o comunitate de business de 8.000 companii, alături de care să crească;
  • Este o inițiativă românească de antreprenoriat social, care devine un business scalabil la nivel international;
  • Antreprenorii au posibilități de câștig mult mai mari pe o piață în plină creștere, iar Elite Business Club funcționează deja în Europa din 2016.

Elite Business Women a pornit ca un mic grup de femei care discutau în mediul online despre importanţa antreprenoriatului feminin în societatea modernă, iar în câţiva ani această idee s-a transformat în cea mai mare companie de educaţie antreprenorială feminină din România. Întreaga strategie a fost pusă la punct de Bianca Tudor, care, la 22 de ani, şi-a descoperit aptitudinile manageriale în proiecte internaţionale şi a dorit să dea o voce puternică, încredere şi curaj, şi altor femei care au abilităţi antreprenoriale şi vor să pătrundă în lumea afacerilor.

Potrivit specialiștilor, cultura antreprenorială reprezintă cel mai mare dezvantaj al românilor în comparație cu cei din restul Uniunii Europene, întrucât în timpul anilor de studiu, studenții au interacționat foarte puțin spre deloc cu discipline care să abordeze tema antreprenoriatului și să le formeze reale abilități în domeniu.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share