Huf România a deschis la Timișoara cea mai mare și modernă locație de testare a companiei la nivel global

Compania specializată în sisteme de acces și autorizarea în condiții de siguranță a mașinii a inaugurat, luna trecută, Laboratorul de testare al Centrului de inginerie România (TCRL) din Timișoara.

A treia locație a Huf în România, TCRL este cel mai mare centru de testare și validare al companiei la nivel global și va oferi clienților din domeniul automotive produse de înaltă calitate.

“Huf urmărește o strategie clară de creștere: își propune să atingă vânzări nete de două miliarde de euro până în 2031, iar Huf România va juca un rol extrem de important în atingerea acestui obiectiv. La Timișoara, dezvoltăm deja software și produse electronice pentru a oferi cele mai inovatoare soluții de acces auto și autorizare pentru industria automotive. Prin noul TCRL, înființăm cel mai mare centru de testare și validare din rețeaua globală de centre de competență Huf. Va deservi toate cele cinci locații Huf din Europa – Portugalia, Spania, Polonia, Germania și România -, pentru a furniza produse de înaltă calitate clienților din industria automotive”, declară Bogdan Nuna, CTO Huf.

“După unitatea de producție din Arad și Centrul de inginerie Huf din Timișoara, ne extindem competențele în România prin noul TCRL. În noul laborator, ne concentrăm activitățile de testare și validare ca să asigurăm produse de înaltă calitate. În plus, creștem testele inițiale, validările de proiectare și de proces și consolidăm rolul Huf România în dezvoltare tehnologică și inovare”, arată Cristian Enculescu, directorul Centrului de inginerie Huf România (TCR).

Pe strada Republicii nr. 21, aproape de centrul Timișoarei, pe o suprafață de 1.700 mp, Huf a instalat echipamente de top pentru testarea și validarea unor produse precum sisteme de acces auto, dar și chei auto clasice, inteligente și digitale. Huf are laboratoare de testare în Germania, România, China, Mexic și India.

Noul TCRL este cel mai recent exemplu despre creșterea rapidă a Huf România. În 2006, la Arad, a fost inaugurată prima unitate de producție. În 2011, Huf a deschis Centrul de inginerie în Timișoara, care s-a mutat, în decembrie 2019, în birourile moderne din clădirea ISHO. În urmă cu câteva săptămâni, locația Huf din Timișoara a atins pragul de 300 de angajați. În total, Huf are peste 1.000 de experți în România.

Dezvoltarea rapidă a sediului din România reflectă creșterea companiei Huf. În istoria sa de 116 ani de existență, Huf s-a impus ca specialist în sisteme de acces și autorizare în condiții de siguranță a mașinii, cu o permanentă forță de inovație. Compania beneficiază de megatrendurile industriei automotive și stimulează inovarea pentru produsele OEM din toată lumea datorită orientării sale spre client și spre piață. Odată cu reorganizarea finalizată anul trecut, compania și-a consolidat strategia de dezvoltare și intenționează să atingă o cifră de afaceri anuală netă de două miliarde de euro până în 2031.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share