Investiție de peste 300.000 de euro în dezvoltarea The Mavers, un startup digital & tech în real estate

Pe fondul accelerării digitalizării, Alexandru Boghiu și Radu Gogoașă lansează The Mavers, un startup digital & tech pe piața imobiliară.

Alexandru Boghiu are o experiență de peste zece ani în zona de digital real estate. Înainte de The Mavers, a fost Digital & Tech Director la CBRE Romania. Radu Gogoașă aduce experiența de investment în startup-uri de la Londra la București. Specializarea lui este în zona de product development. Cu abilități la convergența dintre imobiliare și tehnologie, Alex și Radu își propun ca prin ajutorul datelor și a celor mai noi tehnologii să crească potențialul de inovare al companiilor din real estate.

Activitatea The Mavers se va axa pe trei mari piloni: proiecte de data science (Mavers Analytics Technologies – MAT), startup studio proptech și proiecte de consultanță în zona de digitalizare a proceselor în companii imobiliare.

Credem că te-ar interesa și: Spune-mi ce ai făcut de COVID-19, ca să-ți spun ce fel de angajator ești

“Primul proiect este MAT, o platformă de data science, formată din două elemente – data warehouse-ul ce colectează informații din numeroase surse, ca site-urile dezvoltatorilor sau datele publice ale instituțiilor guvernamentale, și algoritmii de machine learning și inteligență artificială, care procesează acest set de date la un nivel granular foarte ridicat. Această segregare ne permite să creăm rapoarte structurate, pe varii zone de interes, cu datele proprii, sau, la cerere, putem folosi datele companiilor, colectate pentru a genera perspective noi”, explică Alexandru Boghiu. “Se vorbește de câțiva ani despre impactul tehnologiei în real estate. Diferența o vor face startup-urile ce vor putea dezvolta tehnologii care creează economie de timp și bani prin digitalizarea și automatizarea proceselor din companii”, completează Radu Gogoașă.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Un alt proiect la care lucrează The Mavers este pentru divizia de dezvoltare rezidențială a grupului Bog’Art, pentru care va lansa primul dezvoltator imobiliar digital nativ, cu operațiuni complet digitalizate.

Articolul anterior

MOL finanțează cu 400.000 de lei proiecte de terapie emoțională și intervenții psihosociale pentru copiii cu nevoi speciale sau cu boli cronice

Articolul următor

Dedeman, Monsson Trading și Celco și-au unit forțele pentru a ajuta Spitalul Județean Constanța

Articole din aceeași categorie
Total
1
Share