Luxoft pregătește viitoarea generație de analiști de business. Care sunt pașii prin care poți obține această certificare

Persoanele care se pregătesc pentru examenul de certificare ECBA sau se gândesc să obțină această certificare pot primi toate informațiile de care au nevoie prin participarea la un webinar organizat de Luxoft, una dintre cele mai active companii din domeniul IT de pe piața locală.

Fie că vor să înceapă o carieră în business analysis, să facă o schimbare de carieră și să devină business analyst sau coordonează o echipă de analiști de business, certificarea ECBA le va ajuta să dezvolte o înțelegere solidă a elementelor fundamentale din această industrie.

The Entry Certificate în Business Analysis™ sau ECBA™ pe scurt, este primul nivel de certificare oferit de IIBA (Internațional Institute of Business Analysis) și se adresează începătorilor sau celor care nu au experiență în domeniul analizei de business și testează cunoștințele de analiză de business și înțelegerea diferitelor tehnici și procese pe care le folosește un analist de business. 

La webinarul organizat de Luxoft, participanții vor afla mai multe despre eligibilitatea ECBA, vor primi informații prețioase despre cum să se pregătească pentru examen și despre cele mai bune strategii de învățare și vor analiza și câteva exemple de întrebări.

Persoanele interesate de o carieră în Business Analysis pot descoperi aici cursurile organizate de Luxoft.

Luxoft Training, Endorsed Education Provider IIBA

La începutul acestui an, Luxoft Training și-a reînnoit statutul de Endorsed Education Provider IIBA pentru 2021. Oferit de IIBA, acest statut certifică faptul că toate cursurile de analiză de business pe care le propune Luxoft respectă conținutul și informațiile din ghidul BABOK (The Business Analysis Body of Knowledge).

Un alt beneficiu este că toți participanții primesc ore PD (Professional Development hours) egale cu numărul de ore ale cursului. Acestea sunt utile pentru cei care doresc să obțină o certificare IIBA, precum ECBA, CBAP sau CCBA – unul dintre criteriile de eligibilitate este obținerea unui anumit număr de ore PD.

Portofoliul de training-uri al Luxoft pe zona de analiză de business a fost dezvoltat atât pentru începători, cât și pentru cei cu experiență în această industrie. Compania oferă soluții precum Introducere în Business Analysis sau ECBA pentru cei care se află la început de carieră sau vor să înceapă o carieră în domeniu și cursuri precum Requirements Life Cycle Management sau Solutions Evaluation pentru analiștii de business cu experiență.

DESPRE LUXOFT

Parte din grupul american DXC Technology, Luxoft a intrat pe piaţa românească în 2008, prin achiziţia ITC Networks, una din cele mai mari şi mai vechi companii de software de telecomunicaţii de pe piaţa locală. Luxoft România are aproape 2.000 de angajaţi și oferă servicii de inginerie de produs şi dezvoltare de aplicaţii pentru clienţi din domeniile telecom, financiar şi auto.

La începutul acestui an, Luxoft a deschis roluri 100% remote, pentru programatori din toată țara – inclusiv pentru mai mult de 200 de specialiști pentru proiecte de dezvoltare din sectorul bancar – care vor putea lucra de oriunde din România. Angajații companiei au acces la sute de cursuri pe zona IT&C.

Articolul anterior

UBB este prima universitate confirmată "world-class", adică de cinci stele, din România

Articolul următor

Românii preferă sistemul de lucru hibrid, la fel ca majoritatea cetățenilor europeni

Articole din aceeași categorie
Total
29
Share