Banner

Magor Csibi, Partner/ Head of Leadership & Culture Practice la Trend Consult, membru în cea mai importantă comunitate de lideri globali

Partener, Head of Leadersip & Culture Practice la Trend Consult, Magor Csibi a fost acceptat în Forbes Business Council, o comunitate exclusivistă, dedicată antreprenorilor și liderilor de succes din domeniul afacerilor.

Magor Csibi este un consultant cu experiență în proiectele legate de cultură organizațională și leadership. Lucrează cu echipe de board, lideri de companii și antreprenori, pentru analiza și îmbunătățirea actului de leadership. Ajută echipe diverse pentru a conștientiza importanța autenticității și a factorului uman în procesele de business. Forbes Business Council este accesibil doar prin invitație și reunește membri de elită din toată lumea, cărora le oferă oportunități de creștere și networking.

El a fost examinat și selectat de un comitet de selecție pe baza profunzimii și diversității experienței sale. Criteriile de acceptare includ un istoric de impact pozitiv în măsurătorile de creștere a afacerilor, realizări personale și profesionale și distincții. “Misiunea noastră, cu Forbes Councils, este să adunăm lideri experimentați din fiecare industrie, ca să creăm o rețea cu capital social curatoriată, ce ajută fiecare membru să se dezvolte profesional și să aibă un impact și mai mare asupra lumii afacerilor”, explică Scott Gerber, fondatorul Forbes Councils, colectivul care include Forbes Business Council.

Ca membru acceptat al consiliului, Magor Csibi are acces la o varietate de oportunități exclusive, concepute pentru a-l ajuta să ajungă la influența profesională maximă. Se va conecta și va colabora cu alți lideri globali respectați, într-un forum privat, și va participa la evenimente organizate exclusiv pentru membri. În plus, va fi invitat să lucreze cu o echipă editorială profesionistă pentru a-și împărtăși expertiza în articole originale de afaceri pe Forbes.com și să contribuie la sesiunile de întrebări și răspunsuri publicate alături de alți experți.

“Invitația să fac parte din Forbes Business Council mă onorează. E o recunoaștere importantă a expertizei noastre pe leadership, fiindcă o bună parte din ce știu despre leadership și cultură organizațională am învățat de la Trend, prima dată în calitate de client, apoi ca membru al echipei. Și mai important, invitația este o mare șansă de învățare. Prezența în cea mai importantă comunitate de lideri globali îmi dă oferă acces la perspective foarte diferite de ale mele și de expertiză de top din toate domeniile și țările”, spune Magor Csibi.

Trend Consult este o companie antreprenorială românească, dedicată oamenilor cu mentalitate de creștere, care vor să trăiască diferit și să aibă impact în societate. Prezentă pe piața de consultanță din anul 2000, compania ajută oamenii să se schimbe în bine și le oferă programe de invățare relevante.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share