Peste 1.000 de joburi remote în industria tech sunt disponibile pe platforma nPloy

Foto: freepik

Platforma de recrutare nPloy și-a extins oferta de anunțuri de angajare cu joburi remote, flexibile din punct de vedere al locației, în industria de tehnologie.

Platforma pune la dispoziție peste 1.000 de locuri de muncă de la distanță oferite peste 100 de companii tech globale, precum GitLab, Brevo, Airalo, Binance, AngelList, Polygon, Kraken și Zapier.

În 2019, doar 0,8 la sută dintre angajații din România lucrau de acasă, conform datelor Eurostat. Estimările recente ale pieței arată că procentul a crescut la circa 20 la sută. Ca răspuns la creșterea cererii pentru oportunități de lucru flexibile și la globalizarea pieței muncii, nPloy a pregătit o selecție diversă de locuri de muncă de la distanță. Acestea acoperă seturi variate de competențe, de la dezvoltare software și marketing digital la suport pentru clienți și management de proiect și oferă opțiuni pentru cei interesați de flexibilitatea de a lucra de oriunde din lume.

Pe lângă flexibilitatea locației, companiile de top din domeniul tehnologiei prezente pe nPloy oferă și alte avantaje atractive pentru candidați, precum politici flexibile privind timpul liber, concedii bine plătite sau varianta de a opta pentru sistemul de lucru de patru zile pe săptămână. Lista de beneficii continuă cu bugete suplimentare pentru activități de wellness și echipamente pentru home office.

“Credem că lucratul de la distanță nu este doar o tendință, ci chiar viitorul muncii. Observăm un interes crescut pentru pozițiile remote în ultimele săptămâni, de când am început să le publicăm pe platforma noastră. Talente din toată lumea aplică prin nPloy cu o viteză impresionantă. Conectăm profesioniști cu companii de renume internațional și ajutăm ambele părți să depășească granițele și limitările locale și să-și extindă orizonturile”, afirmă Konstantin Tsonev, co-fondator și COO al nPloy.

Extinderea ofertei de joburi face parte din strategia de expansiune globală a companiei, urmând runda de investiții de peste patru milioane de euro și lansarea pe piața din România, anul trecut. Compania și-a propus să-și crească exponențial baza de utilizatori în următorii ani, să-și consolideze poziția pe piața globală a muncii remote și să sprijine candidații și companiile să acceseze oportunitățile potrivite de dezvoltare.

DESPRE NPLOY

Este o platformă de recrutare care utilizează tehnologia de ultimă generație ca să revoluționeze procesul de angajare. Printr-un algoritm bazat pe inteligență artificială, conectează direct candidații și angajatorii și folosește un model asemănător unei aplicații de dating. Sunt incluse criterii precum așteptările salariale, competențele, experiența, locația și tipul de job.

Lansat ca un startup regional, a atras peste 180.000 de utilizatori și peste 1.250 de companii de la lansarea sa, în 2018. Anul trecut, a strâns patru milioane de euro într-o primă rundă de finanțare, cu obiectivul de a se extinde la nivel european. România este prima destinație. Își propune să reducă prejudecățile și discriminarea în procesul de recrutare și oferă o modalitate anonimă de selectare a candidaților. Această abordare permite companiilor să formeze echipe diverse și incluzive.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share