Joburile remote atrag de patru ori mai mulți candidați. Peste 200 de oportunități de carieră disponibile la Remote & Hybrid World, pe Hipo.ro

Foto: Ivan Samkov

Până pe 21 aprilie, pe Hipo.ro, portalul de joburi nr. 1 în România pentru candidații cu studii superioare, se desfășoară, în premieră, Remote & Hybrid World.

Primul eveniment de carieră din țară, cu focus doar pe joburi remote și hibrid, reunește peste 200 de joburi din București, Timișoara, Iași, Brașov, Oradea și Constanța.  

Joburile remote și hibrid sunt tot mai populare. Conform studiului Piața forței de muncă Hipo.ro, în 2024, 49,7 la sută dintre oportunitățile de carieră propuse de angajatori vor fi în sistem hibrid sau remote, 33,5 la sută un mix remote, hibrid și la sediul companiei, iar 16,8 la sută vor fi joburi ce implică prezența la birou. Din totalul joburilor remote & hibrid, 45 la sută sunt pentru candidați entry-level, 30 la sută pentru studenți și proaspăt absolvenți, iar 25 la sută sunt pentru profesioniști. Raportat la domeniile de activitate, cele mai multe joburi sunt în IT Software, contabilitate-finanțe, Customer support, inginerie, achiziție-logistică, vânzări și marketing.  

“Oportunitățile de carieră în sistem hibrid sau remote reprezintă astăzi o componentă esențială a companiilor competitive, care vor să atragă cei mai buni angajați. Este, în primul rând, o dovadă de flexibilitate și apreciere față de nevoile candidaților. Un exemplu foarte bun sunt anunțurile pentru locurile de muncă în sistem remote & hibrid, care se află, în acest moment, la cel mai ridicat nivel.

Pe hipo.ro, joburile publicate cu mențiunea că sunt în sistem remote atrag de patru ori mai mulți candidați decât cele ce presupun prezența la birou. Ca să venim în întâmpinarea acestei cerințe, atât din partea candidaților, cât și a companiilor, am creat un eveniment la nivel național, Remote & Hybrid World, care își propune să ofere companiilor cadrul potrivit pentru promovarea joburilor în sistem remote & hibrid, iar candidaților – locul unde pot avea acces la toate oportunitățile de carieră disponibile în acest moment”, spune Constantin Hodorogea, Project Manager Remote & Hybrid World.  

Indiferent de nivelul de experiență, la eveniment vor fi disponibile peste 200 de oportunități de carieră în sistem remote sau hibrid, din cele mai mari orașe din România. 

“Participarea noastră la Remote & Hybrid World reprezintă o ocazie extraordinară să ne conectăm cu profesioniști talentați, aflați în căutarea unui mediu de lucru flexibil. Suntem în căutare de noi talente pentru o varietate de roluri remote, deschise vorbitorilor de diferite limbi, cum ar fi spaniola, italiana, franceza, engleza și nu numai. Îi invităm pe toți cei interesați să exploreze site-ul de cariere TELUS International Romania, pentru a găsi rolul care se potrivește cel mai bine cu aspirațiile și competențele lor. Fiecare rol vine nu doar cu oportunitatea de a lucra într-o echipă globală, ci și cu promisiunea unei culturi organizaționale ce valorizează contribuțiile individuale și sprijină creșterea personală și profesională”, declară Florin Hulea, Talent Acquisition Manager, TELUS International.

“nShift își ia angajamentul să le ofere colegilor posibilitatea de a alege modul de lucru care se potrivește circumstanțelor personale, fie că este hibrid sau remote. Suntem în căutare de colegi în diferite roluri în România, la toate nivelurile, și vă încurajăm să ne urmăriți pe pagina noastră de cariere și, astfel, să putem rămâne în legătură pentru oportunitățile viitoare”, arată Christian Stevens, Director Recrutare, nShift. 

Persoanele interesate să găsească un job remote sau hibrid o pot face aici, până pe 21 aprilie. Tot ce au de făcut candidații este să-și creeze un CV pe Hipo.ro și să aplice la oportunitățile de carieră ce li se potrivesc. 

DESPRE CATALYST SOLUTIONS 

Este o companie de consultanță în resurse umane, specializată în soluții de recrutare și employer branding. În cei 17 ani de experiență, a devenit cunoscută pentru unele dintre cele mai mari proiecte și evenimente din domeniu: 

  • DevTalks Romania, conferința IT care reunește 6.000 de profesioniști pasionați de web, online, cloud computing, big data și alte tehnologii sau trenduri IT.  Are două ediții, în București, în 29-30 mai, și Cluj-Napoca, pe 26 septembrie. 
  • DevCon, conferința dedicată profesioniștilor IT. Pe 5 și 6 noiembrie, vor avea loc șase conferințe dedicate, care ating o varietate de tehnologii și arii de interes, precum Java, .NET, Data, AI & Machine Learning, Web & Mobile, și nu numai. 
  • www.hipo.ro, singurul portal de carieră dedicat exclusiv candidaților cu studii superioare. 
  • Angajatori de TOP, cel mai mare târg de carieră din România, are loc pe hipo.ro de două ori pe an și aduce împreună 200.000+ candidați și 80 angajatori la fiecare ediție. 
  • Top Talents România, program care identifică și premiază cei mai valoroși 250 de tineri români. 
  • Studiul Cei mai doriți angajatori, cel mai cuprinzător instrument de pe piață, care măsoară gradul de atractivitate al brandurilor de angajatori și așteptările pe care tinerii le au de la ei. 
Articole din aceeași categorie
Total
0
Share