Ursus Breweries lansează a doua ediție a programului de traineeship Go Graduates

Liderul industriei berii din România deschide procesul de recrutare pentru o nouă ediție a programului său de traineeship, cu o durată de doi ani, Go Graduates.

Ursus Breweries le va oferi celor selectați o experiență valoroasă în industria berii și posibilitatea de a lucra prin rotație în diverse departamente-cheie ale business-ului și chiar posibilitatea de a beneficia de expunere internațională.

La Ursus Breweries, suntem motivați să creăm conexiuni valoroase prin tot ceea ce facem. Când vine vorba de echipa noastră, ne dorim să creăm un mediu de lucru în care colegii se simt integrați, apreciați și au șansa de a-și construi o carieră plină de realizări.

Programul Go Graduates este conceput pentru a le oferi tinerilor talentați oportunități și experiențe de dezvoltare deosebite, alături de șansa de a învăța de la unii dintre cei mai buni profesioniști din domeniu. Căutăm absolvenți care au dorința de a crește și de a se dezvolta, care sunt curioși și au spirit de echipă. Suntem pregătiți să le oferim o călătorie extraordinară în universul efervescent al Ursus Breweries, unde pasiunea, prietenia și dezvoltarea sunt elementele-cheie ce definesc cultura noastră”, declară Roberto Follacchio, vicepreședinte Resurse Umane, Ursus Breweries.

Pentru această ediție, există roluri deschise în zona comercială, precum Marketing, Trade Marketing și Vânzări, iar candidații pot aplica până la sfârșitul lunii august. Pe parcursul celor doi ani ai programului, stagiarii vor fi integrați în cel puțin trei echipe diferite, vor fi implicați în activități reale de business și vor avea oportunitatea de a gestiona diferite proiecte de la început până la sfârșit.

Roberto Follacchio, vicepreședinte Resurse Umane @ Ursus Breweries.

Ei vor beneficia și de expunere internațională, fie făcând parte din grupuri internaționale de lucru, fie participând la activități stabilite, pe o perioadă determinată, în una dintre celelalte țări în care operează Asahi Europe & International. Călătoria lor de învățare va fi coordonată de mentori cu experiență și include un proces amplu de integrare, vizite în fabricile de bere, pe teren, și sesiuni de training.

Cei interesați pot găsi aici mai multe detalii despre programul Go Graduates și pot aplica pentru pozițiile deschise.

DESPRE URSUS BREWERIES

Este cel mai mare producător de bere din România. Mărcile din portofoliul său sunt URSUS, Timișoreana, Ciucaș, Peroni Nastro Azzurro, Kozel, Azuga, Pilsner Urquell, Asahi Super Dry. Ursus Breweries deține trei fabrici de bere, în Brașov, Buzău și Timișoara, și o mini-facilitate de producție în Cluj-Napoca. Face parte din Asahi Europe & International. Mai multe informații despre companie și programele sale pot fi găsite aici și aici.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share