Premieră pe piața imobiliară locală: cea mai mare rețea de spații de birouri aflate la dispoziția agenților imobiliari

Freedom Group, companie fondată de antreprenorul Octavian Bădescu, lansează o rețea de spații de birouri destinate agenților imobiliari, în parteneriat cu patru mari operatori din industria de coworking.

Birourile sunt situate în zone diferite ale Capitalei și pot fi utilizate, în funcție de necesitate, de agenții afiliați Freedom Group, de luna aceasta. Este cea mai mare rețea de birouri din țară, în care agenții imobiliari pot lucra sau își pot organiza întâlnirile, și numără 22 de spații amplasate în clădiri de birouri de clasă A. Costurile sunt integrate în pachetele de servicii de tip abonament puse la dispoziție de Freedom Group. Utilizarea spațiilor are alocat un buget între 30 și 150 de euro lunar, per consultant.

Noul serviciu răspunde unei tendințe privind modul de lucru în rândul categoriilor profesionale care își desfășoară activitatea pe cont propriu și care caută birouri de calitate, la prețuri personalizate nevoilor activității lor. Potrivit estimărilor Freedom Group, în București își desfășoară activitatea peste 3.000 de agenți imobiliari. Majoritatea lucrează fie pe cont propriu, fie în echipe mici și, implicit, cei mai mulți se confruntă cu probleme ca lipsa unui spațiu adecvat pentru lucru și întâlniri, costuri prea mari de operare în raport cu numărul de ore petrecute efectiv la birou, limitări logistice sau geografice și lipsa de oportunități suficiente de relaționare cu alți agenți sau potențiali clienți.

Credem că te-ar interesa și: Cum am devenit “neangajabilă”

“Oportunitatea oferită consultanților imobiliari este o premieră pe piața imobiliară locală și permite accesul la cea mai mare rețea de birouri de top, dispersate geografic în București, unde agentul imobiliar membru al Freedom Group va putea să lucreze, să se întâlnească cu clienții, colegii de breaslă sau cu potențialii parteneri. Consultantul va folosi spațiile pe bază de programare, atât cât are nevoie, și va avea la dispoziție inclusiv calculatoare dotate cu un sistem complet și personalizat de operare în cloud, având parte atât de un birou fizic, cât și de unul virtual. Birourile vor fi disponibile la nivel național și chiar mondial, întrucât rețelele cu care am demarat această colaborare au o anvergură mondială, ceea ce își propune și compania noastră”, declară fondatorul Freedom Group.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Un neajuns major pentru mulți agenți imobiliari este obligativitatea de a suporta sub diferite forme, integral, costurile de chirie și utilități, pentru un spațiu pe care îl utilizează în proporție de 10-20-30 la sută din cele peste 150 de ore de lucru ale lunii.

Fondatorul Feedom Group are în plan extinderea acestui nou serviciu și în alte orașe din România și din afara țării, în funcție de cerere și de ritmul de creștere al companiei și al actualilor parteneri furnizori de servicii pe piața spațiilor de coworking. Antreprenorul preconizează că, în următorul deceniu, acest model va deveni tot mai solicitat, în România, de consultanții din orice domeniu.

Lansarea noului tip de serviciu suport se integrează modelului de business promovat de Freedom Group din septembrie 2019: compania de consultanță imobiliară, organizată ca societate pe acțiuni, deținută într-o proporție tot mai mare chiar de agenții imobiliari, care sunt în același timp și clienți ai rețelei. În ultimele luni din 2019, 11,5 la sută dintre acțiunile fondatorilor au fost achiziționate de agenți și alți investitori, iar capitalizarea companiei a depășit trei milioane euro.

Articolul anterior

JYSK lansează Academia de somn, unde angajații săi pot afla "secretele" unui somn perfect

Articolul următor

Brandient le promovează pe Solène Cesbron și Luiza Cluve, pentru a-și consolida direcțiile de consultanță strategică și design

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share