Spitale din București, Brașov și Târgu Mureș angajează asistenți farmacie

Mai multe spitale de stat încearcă să-și completeze schema de personal cu asistenți farmacie, în această perioadă, și vor organiza concursuri de ocupare a posturilor.

Institutul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare şi Transplant Târgu Mureş organizează concurs pentru ocuparea unui post de asistent farmacie. Candidații trebuie să fie absolvenți de studii superioare/superioare de scurtă durată – asistent farmacie/postliceale de specialitate farmacie, cu sau fără vechime în specialitatea studiilor. Termenul limită de depunere a dosarelor este 19 septembrie. În 26 septembrie este programată proba scrisă, iar în 28 septembrie – proba practică/interviu. Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile aici. Relații suplimentare pot fi obținute la sediul Institutului și la telefon 0265 212 111, interior 471.

Spitalul Clinic de Obstetrică Ginecologie “Dr. I.A. Sbârcea” Braşov are disponibile două posturi de asistent farmacie principal, studii postliceale. Dosarele de înscriere pot fi depuse până în 15 septembrie. Proba scrisă are loc în 27 septembrie, iar proba interviu – în 29 septembrie. Detalii despre concurs sunt disponibile aici, iar relații suplimentare se pot obține la sediul spitalului, telefon 0368 202 011.

Institutul Clinic Fundeni din Bucureşti recrutează un asistent medical farmacie, cu diplomă de şcoală sanitară postliceală, specialitatea farmacie, sau diplomă de studii postliceale, specialitatea farmacie, prin echivalare, și minimum șase luni vechime ca asistent medical de laborator. 13 septembrie este data limită pentru depunerea dosarelor, în 21 septembrie – proba scrisă, iar în 27 septembrie – proba interviu. Relaţii suplimentare pot fi obținute aici și la sediul Institutului Clinic Fundeni, telefon 021 319 50 87.

Pentru a se înscrie în concurs, pentru toate aceste posturi, candidații vor prezenta un dosar care va conține cererea de înscriere, adresată instituției organizatoare, copia actului de identitate, copiile documentelor ce atestă nivelul studiilor și alte specializări, carnetul de muncă sau adeverințele care atestă vechimea în muncă, în copie, adeverință medicală, CV și cazierul judiciar sau o declarație pe propria răspundere că nu au antecedente penale.

Prietenie cu beneficii: Cei mai sponsorizați zece medici din România au primit 325.033 euro de la companii farma, în 2016

Articolul anterior

Industria de gaming din România "valorează" 145,3 milioane de dolari

Articolul următor

Grupul Aenova investește 14 milioane de euro într-o fabrică nouă, în Prahova

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share