PORR România a lansat pagina de cariere a propriului site. Toate posturile disponibile în companie, la un click distanță

Website-ul uneia dintre cele mai importante companii de construcții din România, PORR Construct, are acum o pagină de cariere.

Locurile de muncă disponibile în companie sunt acum la un click distanță de potențialii candidați, iar procesul de aplicare este simplu. Toate posturile disponibile pot fi găsite aici. În cazul în care candidații nu găsesc rolul potrivit, au la dispoziție butonul “Candidatură spontană” și își pot trimite CV-ul în perspectiva unor oportunități viitoare.

PORR Construct SRL a fost înființată în 2004. Pe lângă sediul central din București, mai deține două sucursale, la Timișoara și Buftea. Activitățile sale principale se desfășoară în sectoarele de construcții de clădiri și lucrări de infrastructură. “Construcțiile sunt casa noastră și suntem gata să primim cu brațele deschise pe oricine își dorește să învețe, să crească și să facă performanță”, transmit reprezentanții companiei. 

PORR Romania face parte din Grupul PORR international, cu sediul principal la Viena și sucursale în Austria, Germania, Elveția, Cehia, Polonia și România, dar și în Norvegia și Qatar. Ca furnizor de servicii integrate, de la design până la execuție, PORR susține tot lanțul valoric din industria de construcții.

Expertiza companiei acoperă o gamă largă de proiecte, de la drumuri și poduri, căi ferate, stații de tratare a apei, gropi de gunoi ecologice și rețele de canalizare, la aeroporturi, lucrări de coastă, clădiri de birouri, complexe rezidențiale, clădiri industriale și logistice, spitale și facilități sportive.

Articolul anterior

Bundestagul german lansează programul de burse de practică pentru absolvenții de studii universitare din România

Articolul următor

800 de tineri aflați la început de drum profesional vor fi implicați în cel mai amplu program de accelerare a carierei, lansat de eMAG

Articole din aceeași categorie
Total
17
Share