URSUS Breweries, primul producător de bere din România certificat Top Employer, își menține acest statut pentru al treilea an consecutiv

Foto: Sabin Prodan

Liderul industriei berii din România a obținut, pentru al treilea an consecutiv, certificarea Top Employer, ce atestă standardele înalte ale companiei privind implementarea politicilor de resurse umane.

“Top Employer a definit o serie de criterii pentru măsurarea practicilor și procedurilor de resurse umane, care sunt un etalon pentru numeroase companii din întreaga lume. Rigoarea lor ne-a motivat să ne alăturăm demersului de certificare, iar această evaluare ne ajută să comparăm politicile noastre interne cu cele ale celorlalte companii de referință din România. Obținerea certificării demonstrează că înțelegem ariile care au un impact relevant pentru cei peste 1.500 de colegi din companie și că reușim să le oferim o experiență tot mai bună. Punem pe primul plan oamenii și, prin această abordare, ne regăsim tot mai mult în topul preferințelor celor care își doresc o carieră solidă”, declară Zuzana Balejová, vicepreședinte HR Ursus Breweries.

Zuzana Balejová, vicepreședinte HR @ Ursus Breweries.

Certificarea Top Employer este oferită de organizația independentă Top Employers Institute, din Țările de Jos, care a dezvoltat un proces complex de auditare a companiilor, menit să identifice oportunitățile și experiența pe care acestea le-o oferă angajaților. Printre pilonii analizați se regăsesc: abordarea de leadership și strategia de dezvoltare a business-ului, mediul de lucru și integrarea instrumentelor digitale în procesele de resurse umane, procesul de on-boarding și recrutare, oportunitățile de evoluție în carieră și de învățare, programele de well-being, recunoaștere și recompensare, precum și valorile companiei, diversitatea și incluziunea, alături de sustenabilitate.

Ursus Breweries este primul producător de bere din România care a obținut această certificare și care, datorită abordării care pune pe primul plan experiența angajaților, a reușit să mențină acest statut la toate evaluările făcute în ultimii trei ani.

DESPRE URSUS BREWERIES

Este cel mai mare producător de bere din România. Mărcile din portofoliul său sunt URSUS, Timișoreana, Ciucaș, Peroni Nastro Azzurro, Kozel, Grolsch, Azuga, Pilsner Urquell, Asahi Super Dry, alături de marca de cidru Kingswood. Deține trei fabrici de bere, în Brașov, Buzău și Timișoara, și o mini-facilitate de producție în Cluj-Napoca. Face parte din Asahi Europe & International. Mai multe informații despre companie și programele sale pot fi găsite pe ursus-breweries.ro și desprealcool.ro.

Articole din aceeași categorie
Total
14
Share