Wizz Air reia angajările de însoțitori de bord

Cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est reia angajările de însoțitori de bord, sub forma unui program denumit “Cabin crew international career pool WIZZ300”.

Persoanele care vor să facă parte din acest program trebuie să fie dispuse pentru relocare pe alte baze și mobilitate între ele, să vrea să facă parte din orice bază WIZZ, să fie dispuse să rămână într-o bază minimum 12 luni sau să se mute într-o altă bază, la cererea companiei, informează vreausafiustewardesa.ro.

Viitorii însoțitori de bord Wizz Air trebuie să aibă peste 18 ani, înălțime minimă de 165 cm (femei)/ 175 cm (bărbați), să atingă 210 cm stând pe vârfuri, să aibă cel puțin diplomă de bacalaureat, fluență în limba engleză, scris și vorbit (orice altă limbă străină, precum bulgară, poloneză, ungară, lituaniană, slovacă, cehă, este un avantaj la interviu), să nu aibă tatuaje vizibile, să aibă abilități de înot, stare bună de sănătate și dioptrii cuprinse între +/-4. Experiența în customer service reprezintă un avantaj.

Credem că te-ar interesa și: Spune-mi ce ai făcut de COVID-19, ca să-ți spun ce fel de angajator ești

Potrivit reprezentanților companiei, Wizz Air oferă salariu competitiv, un job stabil, într-o companie aflată în continuă dezvoltare, un mediu prietenos și internațional de muncă, oportunități de avansare în carieră, training gratuit și bilete de avion la preț redus pentru angajați și familiile lor.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Actele necesare la interviul Wizz Air sunt CV în limba engleză și o fotografie bust, tip ID. Candidaturile sunt așteptate aici.

Articolul anterior

O treime dintre angajații din România preferă să lucreze într-o companie cu capital autohton. Un sfert ar fi mai liniștiți dacă ar munci la stat

Articolul următor

Ramona Bădescu (Bosch): "Nu lăsa să treacă timpul pe lângă tine. Ia fiecare experiență ca pe o oportunitate și permite-ți să crești"

Articole din aceeași categorie
Total
1
Share