Cea mai mare platformă de schimb de criptomonede din lume face recrutări pentru hub-ul de tehnologie din Iași

Binance are în plan să-și mărească echipa din hub-ul de tehnologie din Iași, deschis în septembrie anul trecut.

“Binance angajează constant și se dezvoltă în toată lumea, iar România, recunoscută pentru competențele sale ridicate în ariile de IT și tehnologie, este un punct important pe harta noastră. În septembrie 2022, am deschis primul hub de tehnologie din țară, în Iași, după discuțiile consistente avute cu Guvernul României, iar anul acesta intrăm într-o etapă naturală de creștere, în care ne dorim să atragem numeroase talente în noul nostru centru”, declară Ilie Pușcaș, Binance Country Manager.

Primele posturi disponibile pentru centrul din Iași sunt deschise specialiștilor IT și includ zonele Backend, QA, Frontend și Mobile. Expertiza necesară este axată, cu precădere, pe Java, typescript, iOS și Android, MENA stack, automatizare și framework. Binance recrutează și în aria de Customer Support, pentru birourile din București.

În România, în paralel cu aria de recrutare, Binance vine cu o serie de inițiative menite să consolideze educația financiară. Are colaborări și parteneriate cu alte platforme, universități, instituții guvernamentale și organizații cu focus pe educație, pentru a dezvolta noi programe de studii, cursuri, seminarii web și training-uri pentru români.

Compania a organizat trei sesiuni de meet-up în România, în București, Iași și Cluj-Napoca, pentru persoanele interesate de ecosistemul blockchain. La evenimente, publicul poate afla în premieră informații despre Binance România și despre partenerii companiei, poate participa la concursuri și activități interactive și poate discuta cu echipa Binance despre industrie și nu numai.

România este a doua țară europeană în care Binance permite tranzacțiile în moneda locală. Compania a adăugat, recent, perechea de tranzacționare fiat BUSD/ RON. Decizia le permite clienţilor din România și celor din alte regiuni să folosească direct moneda RON pentru a tranzacţiona stablecoinul Binance BUSD.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share