Fintech-ul Mogo România își mărește echipa în 2024

Mogo România, fintech-ul specializat în finanțarea autoturismelor second-hand și membru al grupului internațional Eleving, își propune să-și extindă echipa în 2024 și va demara un proces activ de recrutare.

În acest moment, Mogo România are o echipă formată din 60 de angajați, care gestionează peste 7.900 de clienți activi, și are în arhivă 18.464 de la înființarea companiei, în 2017. De-a lungul anilor, a implementat tehnologii care contribuie la eficientizarea operațiunilor și reducerea numărului de activități redundante, astfel încât angajații să se poată concentra asupra dezvoltării profesionale și întărirea relațiilor cu clienții prin furnizarea de servicii personalizate.

Mogo România își propune să angajeze cel puțin șapte oameni noi, în diverse zone de activitate. Compania urmărește angajarea profesioniștilor în domeniul financiar, care să contribuie la dezvoltarea continuă a companiei. Fiindcă activează într-un sector economic competitiv, compania pune accent pe inovație și profesionalism în desfășurarea tuturor proceselor operaționale. În procesul de dezvoltare a echipei pe plan local, compania recrutează cu precădere, în viitorul apropiat, posturi în zona de vânzări și suport clienți, precum și colectare debite.

“În ultimii ani, companiile din România s-au confruntat cu o scădere a numărului de persoane calificate și motivate, ceea ce le-a determinat să investească mai mult în dezvoltarea personalului și implementarea măsurilor de retenție a angajaților. Dorim să ne orientăm eforturile către o comunicare eficientă, generarea de valoare și automatizarea operațiunilor. Ne angajăm să consolidăm aceste principii în toate acțiunile noastre viitoare și să contribuim la crearea unei culturi organizaționale în care colegii noștri își doresc să crească și să se dezvolte”, spune Roxana Stoian, HR Manager Mogo România.

Cu un efectiv de 2.760 de angajați, un portofoliu de peste 350.000 clienți și peste un miliard de euro finanțați, Eleving Group este una dintre cele 1.000 de companii cu cea mai rapidă creștere din Europa în 2020 și 2021, conform Financial Times. Ca urmare a acțiunilor legate de bunăstarea angajaților și a oportunităților de carieră, compania a fost clasată pe locul 15 în categoria “Cel mai bun angajator din Letonia în 2022”.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share